Toegang tot gegevens in telematicasystemen

bijgewerkt 13/2/24 door Małgorzata

Bij het toevoegen van externe telematica kunt u de toegang beheren tot de gegevens van het telematicasysteem.

Toevoegen / bewerken van toegangsgegevens aan het telematicasysteem
  1. Ga naar de Vlootmodule en selecteer een voertuig waarvoor u het telematicasysteem wilt toevoegen.

1. Klik in de voertuigdetails op Telematica toevoegen.
  1. Zoek of selecteer een telematicaprovider in de lijst. Nadat u op de knop Gebruiken hebt geklikt, wordt u doorgestuurd naar het inlogpaneel
Als u meer wilt weten over de telematicaprovider, klikt u op de knop Informatie.
  1. Als u wilt:
    1. Toegangsgegevens toevoegen
      1. klik op de link Nieuw account toevoegen en voer uw toegangsgegevens in (login en wachtwoord)
    2. Gegevens bewerken:
      1. Klik op de knop Bewerken om de toegangsgegevens te wijzigen.
      1. Voer de juiste inloggegevens in.
  2. Opslaan en doorgaan
Gebruikerstoegang verwijderen uit het telematicasysteem

In het venster Aanmelden bij externe telematica kunt u uw gebruikersaccount verwijderen. Klik op het kruispictogram om het proces voor het verwijderen van het gebruikersaccount te starten.

Van telematicasysteemaanbieder veranderen

In het venster Aanmelden bij externe telematica kunt u de provider van het telematicasysteem wijzigen.

Als u op Leverancier wijzigen klikt, keert u terug naar het selectievenster van het telematicasysteem.