Trans.eu Platform meldingen en geluid

bijgewerkt 6/3/24 door Jakub

Browser meldingen

Standaard zijn notificaties ingeschakeld op het Trans.eu Platform. Om ze te laten verschijnen, moeten ze echter zijn toegestaan ​​in uw browser.

Klik tijdens uw eerste bezoek aan het Trans.eu Platform op "Toestaan" (Chrome) of "Meldingen toestaan" (Firefox):

ustawienia powiadomień na platformie transportowej w chrome

ustawienia powiadomień na platformie transportowej w mozilli

Browsermeldingen toestaan:

Controleer hoe u uw browserinstellingen* kunt wijzigen om de weergave van meldingen toe te staan:

• Chrome
  • Mozilla

Belangrijk voor gebruikers van Windows 10 en Chrome:

Als je alle bovenstaande stappen hebt doorlopen en nog steeds geen meldingen kunt zien, moet je nog een stap uitvoeren:

• Ga naar: chrome: // flags / # enable-native-notifications.
  • Klik op "Uitgeschakeld" en vervolgens op "Nu opnieuw starten" om de wijzigingen op te slaan.
ustawienia powiadomień na platformie transportowej w chrome

Meldingen op de Load-uitwisseling

Als u de Vrachtuitwisseling weergeeft:

• elke keer dat een nieuwe aanbieding wordt toegevoegd aan het bewaakte tabblad, hoort u een specifiek geluid.
  • u kunt geluidsmeldingen uitschakelen voor een gekozen tabblad.

Als u een andere pagina dan Vrachtuitwisseling weergeeft:

• elke keer dat er een nieuwe aanbieding is in het gecontroleerde tabblad, ziet u een sms-bericht in de rechterbenedenhoek.
  • als u op het bericht klikt, wordt u doorgestuurd naar de module Load exchange exchange

Messenger-meldingen

• Als je op het Trans.eu Platform werkt, ontvang je een sms-bericht over een nieuw bericht op je messenger.
  • Klik op de pop-up om het chatvenster te openen.
  • Als je bent ingelogd op het Trans.eu Platform maar in een ander browsertabblad werkt, ontvang je zowel een sms-melding als een melding in het tabblad met het Platform.
  • Klik op de pop-up om naar het Trans.eu Platform te gaan.
  • Het chatvenster verschijnt.

Meldingen in het meldingenpaneel

Het bel icoon informeert u over nieuwe activiteiten op het Platform. Klik om de lijst in te zien.

Als u overschakelt naar een ander browsertabblad, wordt u geïnformeerd over een nieuwe melding in het tabblad met het Trans.eu Platform.
  • Als u op een bepaald bericht klikt, wordt u doorgestuurd naar een bepaalde plaats op het Platform (bijvoorbeeld naar de Vrachtenmodule).
  • Wilt u de lijst met alle meldingen zien? Klik op Meer bekijken.

Instellingen voor meldingen en geluid

Standaard zijn meldingen op het Trans.eu Platform ingeschakeld voor belangrijke gebeurtenissen. U kunt deze instellingen aanpassen aan uw voorkeuren.

• Ga naar Instellingen in het meldingenpaneel. Daar kunt u instellingen voor bepaalde meldingsgebieden wijzigen.
  • In het gedeelte Meldingen stelt u het geluid in voor alle meldingen en bepaalt u hoe de berichten in de respectieve modules worden weergegeven.
  • Kies of u meldingen per e-mail, als pop-up of in het meldingenpaneel wilt ontvangen.
  • In de Messenger-sectie bepaal je voor welke conversatiecontext meldingen moeten worden weergegeven.
  • In het Beurs gedeelte geeft u aan of u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe aanbiedingen door middel van een geluid en pop-up meldingen.