Jelentések – általános információk

Korszerűsített 21/2/24 közzétett Katarzyna

Ki használhatja ezt a funkciót?

A kiegészítő terméket megvásároló CargoON és Trans for Forwarders felhasználók számára elérhető funkció: Vállalati jelentések.

A jelentéseket a hozzáférést megrendelő cég által meghatározott felhasználók láthatják.

További információ a Vállalati jelentésekről.

A Vállalati jelentések a Trans.eu Platform kiegészítő funkciójaként futtatott modul.

A jelentések olyan algoritmusok segítségével készülnek, amelyek anonimizált adatokat elemeznek a rendelkezésre álló fuvarokról, hogy naprakész képet alkossanak a piaci helyzetről, és eszközt biztosítsanak a jobb üzleti döntések meghozatalához.

  • A jelentésekben bemutatott adatok a Trans.eu Platformon, elsősorban a Freights modulban végzett tevékenységei alapján jönnek létre. Ez azt jelenti, hogy a jelentések előfeltétele, hogy hozzáférjen a Platformhoz és aktívan használja azt.
  • A jelentések a platform azon egyéni vállalati felhasználói számára készülnek, akiknél aktiválva van a jelentés funkció.
A jelentésekhez való hozzáférés felhasználónként biztosított. A jelentések díja a hozzáféréssel rendelkező felhasználók számától függ.
  • A Vállalati jelentések modullal rendelkező számlák száma az előfizetés összegétől függ. A szerződés időtartama egy év (a megkötéstől számított 12 hónap).
  • Minden jelentés dinamikus jellegű, lehetővé téve a jogosult felhasználó számára, hogy a kiválasztott adatok kiszűrésével ellenőrizze eredményeit.
  • Néhány jelentésben lehetőség van előre meghatározott adatok exportálására (pl. Fuvarlista jelentés). Az adatok rendszeresen, naponta egyszer frissülnek.
  • A jelentésben szereplő információk csak angol nyelven érhetők el.
A jelentések kényelmesebb olvasása érdekében rejtse el a fő Platform menüt a bal oldalon.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)