Értékelések listája az ajánlat sávjában

Korszerűsített 6/2/24 közzétett Jakub

Az új platformon ellenőrizni tudja a cég értékeléseinek listáját havi szintre lebontva az ajánlat sávjában.

Egyszerű hozzáférés a cégek értékeléseihez

A ajánlat sávjában navigálja a kurzort az értékelésekre, amely a hirdető cég neve alatt található. Ezután megjelenik az öt csillagos értékelési redszer, ahol az 1 a legalacsonyabb az 5 pedig a legmagasabb. Ez mellett megnyílnak az értékelések havi lebontásban is, amennyiben a cég az elmúlt két hónapban legalább 10 minősítést kapott.

Hogy működik a cégek besorolása?

A besorolást a folyó havi értékelések és az előző havi átlagok összehasonlítása alapján számítják ki, így ellenőrizheti, hogy a cég besorolása felfelé, lefelé vagy azonos szinten tart-e.

  1. Ha az értékelés során egy zöld felfelé mutató nyíl jelenik meg az ajánlat sávjában, ez azt jelenti, hogy az értékelés javult a múlt hónaphoz képest. Miután az egeret fölé vitte, a grafikon is megjelenik, amely a havi besorolást mutatja.
  2. Ha a jelzés az értékelés során vörös lefelé mutató nyíl formájában jelenik meg, ez azt jelenti, hogy a besorolás a múlt hónaphoz képest csökkent. Miután az egérmutatót fölé vitte, a grafikon is megjelenik, amely a havi besorolást mutatja. A minősítésre kattintás után megjelenik egy ablak a vállalattal kapcsolatos információkkal, amelyben ellenőrizheti a jelentett problémák részleteit.
  3. Ha az értékelés során nincs nyíl jel, ez azt jelenti, hogy:
  • a besorolás változatlan maradt az elmúlt hónapban - miután a kurzort a besorolás fölé helyezte, megjelenik egy grafikon, amely a havi besorolást mutatja.
  • a társaságnak túl kevés a minősítése a havi trend kiszámításához - a társaságnak legalább 10 besorolást kell kapnia az elmúlt két hónapban a havi besorolás kiszámításához
  • szaggatott vonal - a diagram azt jelenti, hogy a vállalat az adott hónapokban nem kapott elegendő értékelést a besorolás kiszámításához.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)