Az együttműködés korlátozása a vállalkozókkal

Korszerűsített 8/10/26 közzétett Katarzyna

Ki használhatja ezt a funkciót?

A funkció a Trans for Forwarders ( TFF ) és a CargoON termékcsaládok felhasználói számára érhető el, akik hozzáférnek a Vállalkozók modulhoz.

Az együttműködés felfüggesztéséhez vagy folytatásához Teljes hozzáférés szerepkörre és a következő engedélyek egyikére van szüksége: Együttműködés felfüggesztése és folytatása más vállalatokkal vagy Vállalkozói státusz kezelése .

Egy cég eltávolításához a vállalkozók listájáról, a vállalkozói státusz jogosultsága szükséges.

Ebben a cikkben megtudhatja:

  • mikor és hogyan kell felfüggeszteni az együttműködést egy vállalkozóval,
  • hogyan lehet eltávolítani egy céget a vállalkozók listájáról, és miben különbözik ez az együttműködés felfüggesztésétől,

A Vállalkozók modul nemcsak egy stabil cégadatbázis létrehozását teszi lehetővé, hanem az együttműködés biztonságos korlátozását is, például fizetésekkel, dokumentumokkal vagy a partner hitelességével kapcsolatos problémák esetén. A modulban a következőket teheti:

  • ideiglenesen felfüggeszti az együttműködést ,
  • továbbra is együttműködni egy olyan céggel, amelyet a Trans.eu blokkolt ,
  • távolítson el egy vállalkozót a listáról - amikor végleg meg akarja szüntetni a kapcsolatot.
Az együttműködést korlátozó műveletekhez megfelelő engedélyek szükségesek:
- Együttműködés felfüggesztése és újraindítása : az együttműködés felfüggesztésére és újraindítására más vállalatokkal , illetve a kivitelező státuszára vonatkozó engedély .
- Vállalkozó eltávolítása : a Vállalkozó státuszának engedélye .

Csak olyan céggel függesztheti fel az együttműködést, amelyet már hozzáadott a Vállalkozók listájához. Az engedélyeket az Adminisztrátor engedélyezheti a felhasználói fiók beállításaiban.
Hogyan engedélyezhetem az engedélyeket?
1. Kattints az avatárodra, és menj a Cégem -> Alkalmazottak menüpontra.
2. Válasszon ki egy alkalmazottat a listából.
3. Kattintson az Alkalmazott kezelése lehetőségre .
4. A Fiókbeállítások lapon jelölje be a megfelelő engedélyhez tartozó jelölőnégyzetet.

Az együttműködés felfüggesztése

Az együttműködés felfüggesztése a kapcsolatok korlátozásának legenyhébb formája . A cég továbbra is szerepel a vállalkozói listáján, de a rendszer partnerként kezeli, akivel – további értesítésig – nem tud vagy nem akar új megrendeléseket teljesíteni .

Az együttműködés felfüggesztése összefüggésben állhat a szezonalitással, a logisztikai stratégia megváltozásával, a szállítási megállapodások be nem tartásával, a dokumentáció hiányával vagy kommunikációs problémákkal.

Az együttműködés felfüggesztéséhez:

  1. Lépjen a Vállalkozók modulba.
  2. Keresse meg a céget (név, adószám vagy a Státusz oszlopban található Vállalkozó szűrő alapján).
  3. Kattintson a hárompontos ikonra – a cégablakban vagy annak sorában – az Együttműködés felfüggesztése opció megjelenítéséhez.
  1. Kattintson az Együttműködés felfüggesztése gombra .
  2. Az újonnan megnyílt ablakban válassza ki a listából az együttműködés felfüggesztésének okát, és erősítse meg a választását.
Miután felfüggesztette az együttműködést egy adott céggel:
- a cég továbbra is szerepelni fog a listán (mivel tőzsdei kapcsolat köti Önöket), de a Státusz oszlopban az együttműködés felfüggesztése fog megjelenni,
- továbbra is beszélgethetsz a kapcsolattartó személyekkel a Messengerben,
- az adott cég ajánlataiért felelős megrendelő/kapcsolattartó személy neve pirossal lesz kiemelve az ajánlatok listáján .
- nem lesz lehetőség tranzakciók lebonyolítására a Trans.eu tőzsdén,
- a cég nem fogad semmilyen megkeresést (ez többek között a fix útvonalakra, csoportokra és ajánlásokra vonatkozik),
- az együttműködést a cég bármely felhasználója folytathatja a megfelelő engedélyekkel.

Miért nem függeszthetem fel az együttműködést?
Ha az Együttműködés felfüggesztése opció inaktív, vagy nem látod, ellenőrizz két dolgot.
Felkerült a cég a vállalkozók listájára ? Csak a vállalkozók listáján szereplő céggel függesztheti fel az együttműködést. Ha nincs ott, először adja hozzá a vállalkozókhoz.
Rendelkezik a megfelelő jogosultsággal ? Szüksége van a Teljes hozzáférés szerepkörre, valamint a Más vállalatokkal való együttműködés felfüggesztése és folytatása vagy a Vállalkozói státusz kezelése jogosultságra. Ha nem rendelkezik ezzel, kérje meg cége fiókadminisztrátorát, hogy adja meg.

Cégek eltávolítása a vállalkozók listájáról

A törléssel befejezheti az együttműködést és rendszerezheti az adatbázist. A funkció csak a Szerződő állapotának kezelése engedéllyel rendelkező felhasználók számára érhető el .

Lépjen a Vállalkozók modulba.

  1. Keresd meg az eltávolítani kívánt céget.
  2. Nyissa meg a cégfiókot (a sorra kattintva), vagy használja a listában elérhető műveleteket.
  3. Válassza az Eltávolítás a vállalkozók közül lehetőséget .
Miután a céget eltávolították a vállalkozók listájáról:
- a cég megszűnik vállalkozó lenni
- a cég a listán marad, ha egy másik tőzsdei kapcsolat is köti Önt, a Hozzáadás a vállalkozókhoz gombbal,
- az együttműködés előzményei nem tűnnek el - az együttműködési statisztikák, a szolgálati idő és a korábbi tevékenységek továbbra is elérhetők a rendszerben.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)