Időrés megosztása a Platformon kívüli felhasználóval

Korszerűsített 9/5/24 közzétett Katarzyna

Ki használhatja ezt a funkciót?

  • CargoON csomaggal rendelkező Dock Scheduler felhasználóknak

További információ az ajánlatról: Dock Scheduler.

Szeretne megosztani egy időrést egy olyan szolgáltatóval, amelyet nem talál a platform felhasználói között? Mostantól lehetséges. Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan hozhat létre egy ilyen idősávot, és hogyan küldje el foglalásra egy olyan cégnek, amellyel korábban a Platformon kívül működött együtt.

Időrés megosztása fiók nélküli felhasználóval

Lehet, hogy már ismeri az időrés létrehozásának első lépéseit. A cikkben leírtuk őket: Dock Scheduler a megbízók számára.

  1. Lépjen a Dock Scheduler lapra, és kattintson a Több gombra. Válassza az Idősáv hozzáadása lehetőséget a listából.
Step 1 image

  1. Idősáv hozzáadásához töltse ki az űrlapot. Kattintson a Felhasználó fiók nélkül opcióra a szolgáltatót választó mező felett.
Step 3 image

  1. Néhány további mező jelenik meg az űrlapon. Meg kell adnia a szükséges adatokat, azaz a cég nevét és e-mail címét. Ezeket az adatokat csak arra használjuk fel, hogy értesítést küldjünk, hogy foglalhat. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő e-mail címet adta meg.
    Step 8 image
    A módosítások mentése után, a Mentés gomb megnyomásával közvetlenül az Ön által megadott címre foglalási meghívót küldünk.
Step 9 image

Foglalás fiók nélküli felhasználó által

Itt találhatók az utasítások, amelyeket a vállalkozónak követnie kell a foglaláshoz. Ha a felhasználó bármilyen nehézséget tapasztal, elküldheti neki az erre az oldalra mutató linket.

Miután létrehozta az idősávot, és elérhetővé tette azt a Platformon kívüli felhasználó számára, kapni fog tőlünk egy e-mailt (az általuk megadott címre), amelynek tárgya: Idősáv létrehozva.

Step 10 image

Ahhoz, hogy a foglalási oldalra lépjen, és megtekinthesse az időpontjukat, a Foglalás gombra kell kattintania.

Step 11 image

A foglalási oldalon a Fuvarozó választhat egyet a rendelkezésre álló foglalási időpontok közül. Ezenkívül megadhatja a jármű (kötelező) és a vezető (opcionális) adatait. A foglaláshoz el kell fogadni a Dock Scheduler szabályzatát is.

Ha a vállalkozó nem kapta meg az e-mailt, kérje meg, hogy ellenőrizze a postafiókjában található SPAM mappát.

A foglalás létrehozásakor egy újabb visszaigazoló e-mailt fog kapni az összes szükséges információval.

Step 15 image


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)