A munkatársak szerepkörei a Schedules és Bookings modulokban.

Korszerűsített 5/3/24 közzétett Katarzyna

Ki használhatja ezt a funkciót?

Azok a felhasználók, akik hozzáféréssel rendelkeznek a Dock Scheduler kiegészítőhöz, és vállalati fiókadminisztrátori jogosultságokkal rendelkeznek.

Amikor cége hozzáférést kap a Dock Scheduler kiegészítőhöz, minden alkalmazott egy új modult fog látni a Platformon - Schedules (ha rendelkezik a Dock Scheduler kiegészítővel vagy a CargoON termékvonallal) vagy Bookings (ha rendelkezik a Trans for Carrier termékvonallal vagy a Trans for Forwarder termékvonallal). Adminisztrátorként kezelheti az alkalmazottai szerepeit a modulban azáltal, hogy különböző szerepköröket rendel hozzájuk a kiegészítőben.

Szerepek a Schedules modulban

SZEREP

JOGOSULTSÁG

Menedzser Dock Scheduler

Kezeli a vállalatot, a raktárakat és azok menetrendjét, az értesítési folyamatot a megbízó szemszögéből, és fuvarozóként foglalásokat végez a Dock Schedulert használó más megbízókkal.

Raktárkezelő

Létrehozza és kezeli a raktári munkarendeket, jogosult az időintervallumok kiosztására és a fuvarozók által létrehozott foglalások kezelésére.

Raktáros

Átnézi a rakodási ütemterveket, visszaigazolja a műveletek megkezdését és befejezését.

Biztonsági őr

Áttekinti a foglalások listáját. Megerősíti, hogy az adatok megfelelnek a foglalásnak, megjelöli a műveleti helyre érkezést és onnan távozást.

Szerepek a Bookings modulban

Menedzser Dock Scheduler

Kezeli a vállalatot és a menetrendeket, valamint a foglalási folyamatot a fuvarozó szemszögéből a Dock Scheduler segítségével más megbízók számára.

Foglaló

A Dock Scheduler segítségével foglalásokat készít a megbízóknál, és fuvarozóként kezeli saját foglalásait.

Szerepkör hozzárendelése egy új alkalmazotthoz

A fiókkal rendelkező alkalmazottak hozzáférnek a Dock Schedulerhez. Rendszergazdaként a vállalat igényeinek megfelelően módosíthatja a szerepkörüket. Ismerje meg szerepek és a hozzáférés kezelésének módját.

Új alkalmazott hozzáadásához és a Dock Schedulerben szerepkör hozzárendeléséhez kövesse az alábbi lépéseket.

  1. Kattintson az avatárjára, és válassza a Cégem menüpontot.

  1. Az Alkalmazottak lapon kattintson az Alkalmazott hozzáadása gombra.

  1. Töltse ki az űrlapot az új alkalmazott adataival (név, vezetéknév, e-mail cím, pozíció), majd lépjen a Szerepkörök és hozzáférések menüpontba.
  1. Rendelje hozzá az operatív szerepkört a munkavállalóhoz. Kattintson a Tovább gombra.

  1. A További részletek mezőben további információkat adhat meg. Miután kitöltötte az űrlap összes lépését, kattintson a Mentés gombra.

  1. A bal oldalon, a képernyő alján két értesítést fog kapni arról, hogy a munkavállaló hozzáadása megtörtént, és a szerepkör meghatározása megtörtént.
    Az új alkalmazottat a lista tetején találja.

Az alkalmazott nevére kattintva egy fiók nyílik meg az adatokkal. Ezeket szerkesztheti, pl. módosíthatja az alkalmazott személyes adatait, valamint a hozzá rendelt szerepköröket a Több gomb és az Alkalmazott kezelése opció segítségével.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)