Járműajánlat hozzáadása

Korszerűsített 9/8/22 közzétett Anna

Adjon hozzá egy rendelkezésre álló járművet a flottájából a járműbörzéhez, és növelje annak esélyét, hogy gyorsan megtalálja a rakományt. A megbízók és a szállítmányozók felveszik Önnel a kapcsolatot, ha a jármű ajánlata megfelel az igényeinek.

Egy rendelkezésre álló jármű hozzáadása lépésről lépésre:

 1. Az ajánlat börzére történő meghirdetésének első módja: lépjen a Járműbörze modulba, majd válassza a "Járműajánlat hozzáadása" lehetőséget

 1. A második módja annak, hogy ajánlatot hirdessen a börzén: lépjen a "Saját jármű ajánlataim" modulba, majd válassza a "Járműajánlat hozzáadása" lehetőséget

 1. Új! Most van egy harmadik módja is, hogy járműajánlatokat adjon a börzéhez. Lépjen a Flotta fülre. A listából válassza ki a börzén közzétenni kívánt járművet, és kattintson rá. Ezután a jármű fiókjában kattintson a Tovább gombra. Válassza a Járműajánlat hozzáadása lehetőséget a kibővített listából.

 1. töltse ki a jármű paramétereit
 1. adjon hozzá hozzáférési területet a hely kézi megadásával vagy közvetlenül a térképen történő megjelölésével

 1. válassza ki a kiválasztott területet, és mentse el a beállításokat
 1. adja meg a járművek elérhetőségének dátumát, adja hozzá a km-enkénti díjat, majd a "Járműajánlat hozzáadása" a börzére
 1. a hozzáadott ajánlat megjelenik a "Ajánlataim" lapon

Az Ön által hozzáadott járműajánlatokat közvetlenül a Járműbörze oldalon teszik közzé, amelyet a bal oldalon található "Saját járműajánlataim" modul felett talál.

A Trans.eu Platform "Saját járműajánlataim" moduljában nemcsak a börzén egy adott időpontban közzétett ajánlatokat láthatja ("Saját ajánlatok" fül), hanem az Ön cége által hozzáadott járművek részletes előzményeit is (az "Archívum" fül).

Járműajánlat hozzáadása több lerakodási helyre

A Trans.eu Platformon már lehetősége van arra, hogy több lerakodási helyre járműajánlatokat adjon hozzá. Két új lehetőség jelent meg a jármű hozzáadása űrlapon. Ennek eredményeként nem kell többé másolnia az ajánlatokat, amikor több irányba adja hozzá őket.

 1. A térkép használatával megjelölheti az Önt érdeklő lerakodási helyeket:
 • Egész országok
 • Nagy közigazgatási területek, pl. tartományok
 • Konkrét irányítószámok

Ehhez használja a + és - gombokat a térképen

Egyszerre legfeljebb 10 kirakodási helyet választhat ki.

 1. A kirakodási helyeket manuálisan is hozzáadhatja és módosíthatja. Használja a "LOKALIZÁCIÓ HOZZÁADÁSA" gombot, és adja meg az Önt érdeklő helyeket.

Ajánlatát a fuvarbörze minden felhasználója láthatja, aki a keresési szűrőkben kiválaszt legalább egy kirakodási helyet a listájáról.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)