Referenciák

Korszerűsített 4/3/24 közzétett Jakub

A Trans.eu platform hitelességének támogatása érdekében megteremtettük a referenciák igénylésének és kiadásának lehetőségét.

Ezért a "Értékelések" modul lehetővé teszi, hogy:

 • kérje meg vállalkozóit, hogy adjanak referenciákat
 • referenciák kérése
 • referenciák kezelése

Hogyan lehet referenciák kérni a partnerektől?

 1. Ha referenciákat szeretne kérni vállalkozóitól, lépjen a "Értékelések" modulra, majd a "Referenciák kérése" fülre, és kattintson a jobb felső sarokban található "Kérjen Referenciákat" gombra.
 1. Keresse meg a céget a következő beírásával: cégnév / adószám vagy TransId, válassza ki a vállalatot és kattintson a "Kérés küldése" gombra.
Emlékezz! ha nincsenek adatai a gyorskereséshez, a SZŰRŐK segítségével szűkítheti a keresést.

A "Referenciák iránti kérelmek" fülön megjelenítheti az összes elküldött referencia-kérelmet és a vállalkozóitól kapott kéréseket is.

 • Megtalálja a vállalat nevét, egy csoportot, amelyhez a céget hozzárendelték, valamint a kérés elküldésének dátumát. Ezenkívül lehetősége van a kérelem visszavonására a "KÉRÉS VISSZAVONÁSA" gombra kattintva.

Ha rákattint a beérkezett kérelmek listájára, a következő adatokat láthatja: a vállalat neve, egy csoport, amelyhez a társaságot hozzárendelték, a közös tranzakciók száma és a kérés elküldésének dátuma. Ezenkívül lehetősége van referenciák kiadására a "Hivatkozások küldése" gombra kattintva - ez a 2. pontban leírt ablakhoz vezet.

Hogyan adjunk referenciát?

Közvetlenül a „Értékelések” modulban lépjen a „Referenciák” fülre, majd kattintson a jobb felső sarokban található „Referenciák küldése” elemre, és kövesse az alábbi lépéseket:

Válasszon ki egy vállalatot úgy, hogy a keresési ablakba beír egy: cégnevet / adószámot vagy TransId-t, kattintson a "SZŰRŐ" gombra, és válassza a "KIVÁLASZTÁS" lehetőséget.

Emlékezz! ha nincsenek adatai a gyorskereséshez, a SZŰRŐK segítségével szűkítheti a keresést.
 1. Az együttműködés szempontjainak pontos meghatározásához a Referenciák ablakban kitöltheti a következő mezőket:
 • az együttműködés gyakorisága
 • együttműködés típusa
 • a referenciák tartalma
A máshol szintén "specialitásnak" nevezett együttműködési típus címzettként jelenik meg a címzett profiljában, amelyet a cikk utolsó képernyőjén láthat. Referenciák kiadásakor pontosan meghatározhatja az együttműködés jellegét, a potenciális vállalkozó remek információkat kap, amelyek hasznosak lehetnek az adott céggel való együttműködéssel kapcsolatos döntések meghozatalában.
Ne feledje, hogy a hivatkozás tartalmát addig szerkesztheti, amíg el nem küldi, de ezt a mezőt nem szabad üresen hagyni.
Ha vannak referenciái, csatolhatja azokat. PDF formátum szükséges.
 1. Miután elkészült a referencia, kattintson a "Hivatkozás küldése" gombra.
Felhívjuk figyelmét, hogy a már elküldött referencia nem szerkeszthető és nem törölhető. Ezenkívül a minősítéssel ellentétben csak egyszer adhatja k

Ha úgy dönt, hogy több vállalatnak is hivatkozást ad ki a bal alsó sarokban található "Kiadva" ablakban, akkor jelölje be a "Másik küldése" mezőt - ez jelentősen lerövidíti a folyamatot.

Egyszerre legfeljebb 25 referenciát adhat ki.

Referenciák kezelése

A "Referenciák" fül "Értékelések" moduljában kiszűrheti mind az Ön által kiadott, mind a vállalkozóitól kapott referenciákat.

Válassza a "Fogadott" lehetőséget a listában a következő információk megjelenítéséhez:

 • a referenciák tartalma
 • a kibocsátás dátuma
 • feladó
 • láthatóság

Emlékezz! Megállapíthatja egy adott referencia láthatóságát a vállalati profilban, és kapcsolatba léphet azzal a személlyel, aki a referenciát kiadta.

Szűrheti és rendezheti a vállalat által kapott referenciákat:

 • a cég nevével a keresőmotor használatával.
 • tanúsított címkével ellátott különlegességek (ha a kibocsátó meghatározta az együttműködés jellegét).

Hol látják a vállalkozók a referenciáimat?

A Platform aktív felhasználói az Ön referenciáiról információkat jelenítenek meg a vállalati profil "Cégek" moduljában, amikor a "Referenciák" fület választják.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)