Bursa Regională

Updated 7/2/24 by Małgorzata

Evidențierea accesului la bursa regională

Platforma vă oferă posibilitatea de a accesa doar ofertele din regiunea dvs.

În meniul din partea stângă a ecranului, accesând modulul „BURSĂ” și apoi „Caută mărfuri”, imediat lângă Bursa de mărfuri apare un steag (sau steaguri dacă regiunea dvs. include mai multe țări) indicând accesul la Bursa Regională.

În meniul din partea stângă a ecranului, accesând modulul„BURSĂ” și apoi „Caută vehicule” imediat lângă Bursa de vehicule apare un steag (sau steaguri dacă regiunea dvs. include mai multe țări) care indică accesul la Bursa Regională.

Care sunt avantajele utilizării Bursei Regionale?

 1. Atât pentru bursa de marfă cât și pentru bursa de vehicule, filtrând ofertele în câmpul de încărcare și descărcare, veți selecta locații din regiune. Pentru informații detaliate despre utilizarea filtrelor, accesați următorul articol.
 • În meniul din partea stângă a ecranului, accesând modulul „BURSĂ” și apoi modulul „Caută mărfuri”, puteți filtra ofertele de marfă, după locul de încărcare sau descărcare, doar din locațiile situate în regiunea dvs.
 • În mod similar, în meniul din partea stângă a ecranului, mergând la modulul „BURSĂ” și apoi la modulul „Caută vehicule”, puteți filtra ofertele de vehicule disponibile, după locul de încărcare sau descărcare, doar din locațiile situate în regiunea dvs.
 1. Utilizând căutarea după zone (situate la ferestrele de încărcare și descărcare) - va fi afișată o hartă - în care veți putea selecta doar zonele disponibile în regiunea dvs. Pentru a afla mai multe despre cum să căutați oferte în anumite zone folosind harta, accesați următorul articol.
 • Prin filtrarea ofertelor de pe bursa de mărfuri, folosind harta (utilizând căutarea după zone situată lângă ferestrele de încărcare și descărcare) aveți posibilitatea de a selecta zonele din regiunea dvs.
 • În mod similar, filtrând ofertele din bursa de vehicule, folosind harta (utilizând căutarea după zone situată lângă ferestrele de încărcare și descărcare) aveți posibilitatea de a selecta zonele din regiunea dvs.
 1. De asemenea, în cazul publicării unei oferte de vehicul disponibil, aceasta poate include doar locații specifice din regiunea dvs. Pentru a afla cum să publicați vehiculul, accesați articolul.
 • În meniul din partea stângă a ecranului din modulul „BURSĂ”, accesând „Caută vehicule” și apoi în colțul din dreapta sus, făcând clic pe „Adăugați vehicul” în câmpul de încărcare și descărcare, aveți posibilitatea să alegeți doar o locație situată în regiunea dvs.
 • Când publicați vehiculul, puteți utiliza și harta, unde puteți indica zona din regiune.

 1. Pe platformă, din modulul „Hărți” puteți configura orice traseu, indiferent dacă este sau nu în regiunea dvs.
 • În meniul din partea stângă a ecranului, accesând modulul „Hărți” se va deschida harta, unde în partea stângă sus aveți opțiunea de configurare a traseului din punctul A până în punctul B.
Rețineți! chiar dacă aveți acces la Bursa Regională, pe hartă puteți calcula orice rută.

 1. Dacă aveți o marfă a cărei loc de încărcare sau descărcare (sau ambele) se află în afara regiunii dvs., aveți posibilitatea de a o publica pe bursă. Pentru a afla mai multe despre cum să adăugați mărfuri pe bursă, accesați articolul.
 • În meniul din partea stângă a ecranului, accesând modulul „MĂRFURI” și apoi faceți clic pe butonul „Adaugă marfă” situat în partea dreaptă sus, se va deschide fereastra de publicare, unde aveți posibilitatea de a alege orice loc de încărcare și descărcare.
Atenţie! În bursa de mărfuri nu veți vedea nicio ofertă de marfă publicată pe o rută în afara regiunii. Pentru a vă asigura că a fost adăugată corect pe bursă, accesați modulul „MĂRFURI” și verificați statusul acesteia. Pentru a afla cum să filtrați ofertele publicate în modulul „MĂRFURI”, accesați articolul.
 • În meniul din partea stângă a ecranului mergeți la modulul „MĂRFURI” și apoi la fila „Trimis” unde veți vedea mărfurile adăugate și aveți posibilitatea să verificați statusul acestora.

 1. Aveți opțiunea de a construi baza de date a colaboratorilor dvs. - întreaga listă de clienți activi ai Platformei Trans.eu o găsiți în modulul „Colaboratori”. Pentru a include ce este compatibil cu acest modul și cum să adăugați colaboratorii, accesați articolul.
 • În meniul din partea stângă a ecranului, accesând modulul „Colaboratori”, în fereastra de căutare din fila „Companii”, veți găsi orice companie din baza de clienți a Platformei Trans.eu, iar apoi o veți putea adăuga în lista colaboratorilor dvs. de pe platformă.

 1. Aveți posibilitatea de a crea grupuri, ceea ce vă permite să vă publicați ofertele de mărfuri în modul privat, fără nicio restricție. Pentru a afla mai multe despre cum să creați grupuri, accesați articolul.
 • În timp ce sunteți în modulul „Colaboratori”, după ce ați căutat o anumită companie și faceți clic pe pictograma „trei puncte”, aveți posibilitatea să o adăugați la un grup.
Rețineți! Publicările de oferte de transport de marfă în modul privat nu sunt limitate la regiune. Locul de încărcare sau descărcare (sau ambele) poate fi în afara regiunii.

Care este diferența dintre accesul la bursa regională și accesul la versiunea completă a bursei?

Principalele diferențele sunt atunci când:

 1. în timp ce căutați oferte în modulul „BURSĂ”
 2. publicați o ofertă de vehicul
 3. configurați traseul în modulul „Hărți”
 4. utilizați Messengerul Trans

 1. În filtrarea ofertelor de pe bursa de mărfuri, precum și în bursa de vehicule, în câmpul de încărcare și descărcare, veți putea selecta doar locații din regiunea Bursei Regionale.
 • În meniul din partea stângă a ecranului, accesând modulul „BURSĂ”, apoi „Caută mărfuri”, în filtrarea ofertelor de mărfuri, atât în câmpul Încărcare, cât și Descărcare, puteți alege doar locații din cadrul regiunii.
 • În meniul din partea stângă a ecranului, accesând modulul „BURSĂ”, apoi „Caută vehicule”, în filtrarea ofertelor de vehicule, atât în câmpul Încărcare, cât și Descărcare, puteți alege doar locații din cadrul regiunii.
Rețineți! Atunci când utilizați modulul Hărți pentru a filtra ofertele de pe bursă, selecția zonelor de încărcare și descărcare se va limita, de asemenea, la regiune.

 1. Atunci când doriți să publicați o ofertă de vehicul nu veți putea alege locații din afara regiunii.
 • În fereastra adăugării unui vehicul în câmpul „Zona de încărcare”, nu este posibilă selectarea unei locații din afara regiunii acoperite de Bursa Regională.
 • În fereastra de adăugare a unui vehicul în câmpul „Zona de descărcare” nu este posibilă selectarea unei locații din afara regiunii acoperite de Bursa Regională.
Rețineți! Când publicați un vehicul, și pentru informațiile despre zona de disponibilitate utilizați harta, selecția dvs. va fi limitată la zona regiunii.
 1. În modulul „Hărți” pe traseul creat (în regiune sau în afara acesteia) nu există pictograme pe hartă care să vă informeze despre încărcările din vecinătatea sa.
 • În versiunea completă a bursei, după calcularea rutei, pe hartă vor apărea informații despre încărcările disponibile.
 • atunci când utilizați bursa regională, în configurarea traseului nu vor apărea pe hartă informații cu privire la încărcările disponibile.
 1. Messengerul Trans nu va afișa informații despre numărul de oferte de mărfuri și vehicule, active pe bursă.
 • În comparație cu versiunea completă a platformei, folosind doar bursa regională, în lista de contacte a messengerului nu vor fi afișate informații despre numărul de oferte active pe bursă publicate de compania persoanei.
Atenţie! Nu va exista motorul de căutare în lista de contacte, deci nu va fi posibilă căutarea oricărei persoane cu conturi active pe platformă. Fereastra de căutare va apărea doar în câmpul „Recente”.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)