(TFF) Monitorizarea Expeditorului

Updated 19/8/21 by Szczepan

De ce monitorizarea mărfurilor?

În calitatea de client, puteți solicita o monitorizare a încărcăturii de la subcontractanți, iar de acum puteți verifica ce se întâmplă pe rută direct din Platformă.

Cum se creează o sarcină de monitorizare?

Accesați modulul Monitorizarea Mărfurilor si deschideți fila Nou.

După ce oferta este acceptată, veți găsi o nouă sarcină în listă, pe care o puteți trimite transportatorului. După aprobarea sarcinii de monitorizare de către transportator, acesta completează detalii, de ex. numele șoferului, informații despre vehicul. Din acest moment veți fi la curent cu ceea ce se întâmplă cu marfa dvs.

În modulul Monitorizarea Mărfurilor, în fila Activ, veți găsi informații despre statusul sarcinii. Monitorizarea va începe cu 30 de minute înainte de încărcare.

Informațiile de monitorizare

Dacă se întâmplă ceva neașteptat pe traseu, veți primi o alertă care conține o descriere a incidentului și informații despre întârzierea preconizată. Puteți vizualiza o listă detaliată a evenimentelor într-o fereastră nouă. Aici veți găsi informații despre fiecare activitate legată de transport.

Semnalul este oprit atunci când vehiculul intră în zona de descărcare și:

  1. după părăsirea ultimei zone a traseului;
  2. după 30 de minute de la intrarea în ultima a traseului, dacă vehiculul nu a părăsit-o;
  3. după 24 de ore de la ultima etapă planificată, dacă vehiculul nu a apărut în ultima zonă de tranzit.

Apoi, sarcina de monitorizare schimbă statusul în Finalizat.

Thanks to the ability to monitor the load, you will gain quick access to current information about what is happening with your load.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)