(TFS) Mărfuri Producător

Updated 29/7/21 by Ania

În noua versiune a platformei Trans.EU, am introdus module care nu doar sistematizează munca, dar necesită și orientare rapidă în starea actuală a tuturor mărfurilor trimise de oferta dumneavoastră. Aici adăugați oferte de încărcare și publicați pe Bursă sau trimiteți operatorilor sau expeditorilor selectați. Confortabil și rapid.

Ce este modulul Mărfuri?

Mărfuri (Încărcături) este locul în care aveți acces la toate ofertele de transport emise de dumneavoastră. O scurtă privire este suficientă pentru a verifica în ce etapă se află oferta dumneavoastră.

Adăugarea unui nou transport de marfă

Începeți cu Adaugă marfă. Completați informațiile necesare și găsiți transportatori. Configurați modul de publicare în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă marfa se potrivește cu una dintre rutele dumneavoastră obișnuite, publicați-o în conformitate cu termenii acesteia. În alte cazuri, puteți decide dacă așteptați sugestiile colaboratorilor sau propuneți oferta dumneavoastră .

Alegeți cui să trimiteți transportul de marfă. Grupurile de transportatori sunt prima opțiune. Le creați în modulul Colaboratori. Dacă nu aveți transportatori ficși, utilizați algoritmul. Marfa va fi trimisă companiilor care se potrivesc cel mai bine sarcinii. A treia opțiune este publicarea pe Bursă. Transportul va fi public, dar veți negocia aici.

Selectați transportatorii, specificați prețul și oferiți data de expirare. Dacă doriți să primiți oferte de la transportatori verificați, utilizați algoritmul SmartMatch. Publicați transportul de marfă și așteptați răspunsul transportatorilor. Toate ofertele și statusul lor pot fi găsite într-un singur loc.

Negocieri cu Transportatorul

  1. Puteți respinge, accepta sau negocia ofertele. Aveți acces la istoricul complet al negocierii.
  2. De asemenea, puteți anula sau copia o propunere de transport.
  3. După ce părțile acceptă transportul de marfă, puteți continua procesarea comenzii.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)