Căutați oferte de marfă și vehicule după coduri poștale scurte

Updated 29/7/21 by Szczepan

Căutarea de oferte de marfă și vehicule disponibile prin coduri poștale incomplete scurtează timpul necesar pentru a stabili criteriile de căutare preferate și extinde aria de căutare (prin zona acoperită de un cod dat), facilitând astfel utilizarea Bursei de Mărfuri și Vehicule.

Searching for loads an vehicles by short postal code on the new Trans.eu Platform

Căutarea de oferte de marfă și vehicule este, de asemenea, o cursă o contra cronometru. Acum introduceți doar începutul codului poștal care vă interesează pentru a vedea care sunt opțiunile pentru ridicarea sau comandarea încărcăturii în zona dvs.

Căutarea cu coduri incomplete pe Bursa de Mărfuri

Introduceți începutul codului poștal care vă interesează pentru a verifica posibilitățile de încărcare sau de comandă a mărfii în zona dvs.

Atunci când căutați oferte pe Bursa de Mărfuri, nu trebuie să vă concentrați pe o zonă restrânsă, ținând cont de posibilitatea eventualelor direcții către locul de încărcare deja în faza de căutare.

Puteți căuta încărcături pentru mai multe zone în același timp. Setați filtrele pe mai multe locuri de încărcare și introduceți începutul unui cod poștal diferit în fiecare.

Căutarea cu coduri incomplete pe Bursa de Vehicule

Introduceți începutul codului poștal care vă interesează pentru a verifica câte mașini disponibile sunt în zona și ora care vă interesează. Datorită acestui fapt, veți scurta timpul de căutare a unui transportator și veți putea propune un preț adecvat „popularității” unei anumite zone.

Cum funcționează?

  1. Din meniul din stânga selectați Bursă - Caută Mărfuri sau Caută vehicule;
  2. În câmpul Încărcare, introduceți codul țării și prima cifră a codului poștal de care sunteți interesat (sau primele două pentru a restrânge zona de căutare) folosind una dintre următoarele metode:
  • codul țării -> spațiu -> codul poștal incomplet (de ex. DE 49 sau DE 4),
  • codul țării -> virgulă -> codul poștal incomplet (de ex. DE, 49 sau PL, 4)
  • codul țării -> liniuță -> codul poștal incomplet (de ex. DE-49 sau DE-4),
  • codul țării -> codul poștal incomplet (de ex. DE49 sau PL4)
  1. Din lista locurilor de încărcare sugerate, selectați locația care vă interesează;
  2. Setați parametrii de căutare rămași;
  3. Faceți clic pe Căutare.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)