Az alvállalkozóval való együttműködés felfüggesztésének lehetősége

Korszerűsített 24/5/24 közzétett Ania

Az együttműködés státuszának megváltoztatása

Figyelem! Csak a rendszergazdai szerepkörrel rendelkező személy módosíthatja az együttműködési állapotot. Tudjon meg többet a vállalatnál betöltött szerepekről itt

Önnek már lehetősége van felfüggeszteni (ideiglenesen is) az együttműködést vállalkozóival. Ha például észreveszi:

  1. A hatékony kommunikáció hiánya
  2. A dokumentumok kézbesítésének késedelme
  3. Az áruk felelőtlen kezelése
  4. A szállítási szabályok be nem tartása

A Szerződött partnerek megváltoztathatja az együttműködés állapotát "Felfüggesztett" -re. Így biztosítani fogja a vállalatot a vállalkozóval folytatott további tranzakciók ellen.

Mi változik?

  1. A vállalkozó nem fog kapni semmilyen ajánlatot (ha a vállalatnak fix útvonala van, az egyik csoportjába tartozik, vagy a Trans.eu Platform algoritmusai javasolják a céget).
  2. A szolgáltatásokat igénybe vevő alkalmazottak egyike sem tudja megkötni a tranzakciókat a fuvarbörzén, amíg az együttműködés nem folytatódik.

Mi nem változik?

  1. A kommunikátoron továbbra is tud beszélni a vállalkozóval, de üzenetet kap az együttműködés felfüggesztettségéről.

  1. Ennek a cégnek az ajánlatai a börzén láthatók lesznek (az ajánlat sorában a cég neve piros színnel lesz jelölve), de nem lehet őket elfogadni.

Az együttműködés folytatása

Bármikor folytathatja az együttműködést, ha megváltoztatja annak állapotát a Szerződött partnerek lapon. Ily módon azonnal helyreáll a tranzakciók megkötésének lehetősége a megjelölt céggel.

A vállalat rendszergazdaként dolgozó bármely alkalmazottja felfüggesztheti vagy folytathatja az együttműködést. Ilyen jogokat egy meghatalmazott személy adhat hozzá a Cégem - Alkalmazottak fülre kattintva.

Fontos: 
- Ilyen módon felfüggeszti az együttműködést az egész céggel, nem pedig az egyes emberekkel.
- Az együttműködés felfüggesztése azt jelenti, hogy vállalatának egyetlen alkalmazottja sem lesz képes tranzakciókat kötni, amíg újra nem folytatják.
- Az együttműködés státuszának megváltoztatásáról nem értesítik a vállalkozót.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)