Kapcsolattartó csoportok a csevegőben

Korszerűsített 2/4/24 közzétett Szczepan

Hogyan lehet egyéni csoportot létrehozni a csevegőben?

 1. Létrehozhat egy csoportot:
 • A Csevegő panelen. Ehhez lépjen a "Névjegyek" fülre - kattintson a keresési ablak mellett az "Összes" mezőre, majd válassza a legördülő listából a "Csoportok kezelése" lehetőséget.

 • Keressen rá bármelyik felhasználóra a csevegőben a "Kapcsolatok" fülön - kattintson a név és vezetéknév mellett található "karakter ikonra", majd válassza a legördülő listából a "Csoportok kezelése" lehetőséget.

 • A párbeszédablakban. Kattintson a „karakter ikonra”, majd válassza a legördülő listából a „Csoportok kezelése” lehetőséget.

Függetlenül attól, hogy melyik (fent leírt) utat választja, a folytatás a következő lépésben, hozzáadhat, szerkeszthet vagy törölhet egy csoportot.

 • Csoport hozzáadásához kattintson a zöld "Csoport hozzáadása" gombra, majd írja be a csoport nevét, majd kattintson a "Mentés" gombra.

 • A csoport nevének megváltoztatásához kattintson a "Szerkesztés" gombra, majd hajtsa végre a módosításokat, majd kattintson a "Mentés" gombra.

 • Csoport törléséhez kattintson a kijelölt elem mellett lévő "Törlés" gombra.

Ha úgy döntött, hogy töröl egy csoportot, a "törlés" gombra kattintás után a rendszer ismételten kéri a művelet megerősítését. Kattintson ismét a "Törlés" gombra annak megerősítéséhez, hogy biztos benne, ha törölni kívánja a csoportot.

Hogyan lehet felhasználót hozzáadni a csevegőbeli csoportjához?

Csak a névjegyzékéből rendelhet hozzá felhasználókat. Kétféleképpen adhatja hozzá a felhasználót egy korábban létrehozott csoporthoz:

 1. Keressen felhasználót a csevegő alkalmazásban - kattintson a név és vezetéknév melletti "karakter ikonra" - ha ez a felhasználó nem szerepel a névjegyzékében, akkor az említett ikonra kattintva felveheti őt a névjegyek közé -, majd kiválaszthat egy csoportot a legördülő listából annak hozzárendeléséhez.

 1. Kattintson a "karakter ikonra" a beszélgetés ablakában. Ha a személy nem szerepel a névjegylistán, felveheti őt a névjegyek közé, ha a fent említett ikonra kattint, majd a legördülő listából kiválasztja azt a csoportot, amelyhez hozzá kívánja rendelni a kapcsolatot.

A címkék tájékoztatnak, hogy az egyes felhasználók mely csoportokban szerepelnek.

 • a csevegőablakban - a címkék megjelennek annak a csoportnak a neve alatt, amelyhez az illetőt hozzárendelték.

Emlékezz! Felvehet egy személyt több csoportba is.

 • ha egy partner több mint 2 csoporthoz van hozzárendelve, a beszélgetés ablakában egy további címke jelenik meg, amely jelzi a többi csoport számát, amelyeknek a felhasználó tagja. Amikor a kurzort erre a fülre viszi, megjelenik a többi csoport neve.

Azok a személyek, akiket felvesz a kapcsolattartói csoportokba a csevegőben, nem kapnak információt a csoporthoz való csatlakozásról.

Hol találok információt a csevegőben egy adott csoportjához rendelt tagok számáról?

A csoporthoz rendelt személyek számával kapcsolatos információk három helyen jelennek meg:

 • A "Csoport kezelése" ablakban (a fentiek szerint háromféleképpen lehet megtalálni) a zárójelben lévő csoport neve mellett a tagok száma található.
 • A párbeszédablakban a legördülő listán a "karakter ikonra" kattintva, az egyes csoportok neve mellett, a csoport numerikus összetétele zárójelben látható.

 • a csevegőben, a keresési ablak mellett található "Kapcsolatok" fülön. Az "Összes" gombra kattintva kibővítheti a listát, ahol megjelenítheti a létrehozott csoportokat és zárójelben a tagok számát.

A csevegő "Kapcsolatok" lapján egy adott csoport kiválasztásakor csak az adott csoport tagjai jelennek meg a névjegyzékben, és a keresőmotor a csoporton belüli szűrésre korlátozódik.

Emlékezz! Annak érdekében, hogy ismét megjelenítse a teljes névjegyzéket, és szűrni tudja az összes olyan felhasználót, akinek aktív fiókja van a Trans Platformon, térjen vissza a "Kapcsolatok" fülre az "Összes" elemre.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)