(TFF) Állandó útvonalak a fuvarozóként fellépő szállítmányozónak

Korszerűsített 2/8/22 közzétett Anna

A szállítók állandó útvonalainak moduljának köszönhetően lehetősége van állandó megrendelések fogadására megbízható vállalkozókkal együttműködve. Egy helyen ellenőrizheti a fizetési dátumot, az ajánlat részleteit, a fuvaradatokat vagy a tervezett szállításokat.

Állandó útvonalajánlat fogadása

  1. A rögzített útvonalak állapotának ellenőrzéséhez kattintson az Állandó útvonalak megbízókkal modulra, majd a Tárgyalás alatt fülre.

Az elfogadási állapot tájékoztatja Önt az ajánlat fogadásáról, és várja a jóváhagyását.

Az állandó útvonal ajánlat részleteinek megtekintéséhez kattintson rá. A szállítás feltételeivel ellátott fül a jobb oldalon ugrik elő.

Egy adott útvonal részleteinek megismerése

Ismerje meg a fuvaradatokat, kínáljon részleteket és egyéb információkat. Az ajánlatot közvetlenül Önnek címezték, lehetővé téve az állandó együttműködést egy adott vállalkozóval.

Az állandó útvonalakon végrehajtott minden elfogadott fuvarért "No touch" díjat számítanak fel, az árlista szerint.

A megbízó azonban fedezheti ezt a díjat. Az ezzel kapcsolatos információk a Részletek lapon találhatók

Az összes részlet elolvasása után eltávolíthatja az állandó útvonalra vonatkozó javaslatot, vagy elutasíthatja a javasolt feltételeket.

Tárgyalás az állandó útvonalajánlat feltételeiről

Tárgyalhat vagy feltételeket adhat a rögzített útvonalajánlathoz. Ehhez kattintson az Elutasítás gombra, és adja meg az elutasítás okát.

Ha úgy dönt, hogy tárgyal, írja meg, hogy mely feltételeket kell megváltoztatni és miért.

Az elutasítás oka és az ajánlat állapota a Fuvaradatok lapon is megjelenik az ajánlat részleteiben.

Ha a megbízó úgy dönt, hogy megváltoztatja egy állandó megrendelésre vonatkozó ajánlat feltételeit, az ajánlat állapota elutasítottról Elfogadottra változik

Az állandó útvonalajánlat elfogadása

Kattintson az állandó útvonalaira a megbízókkal , majd az Önt érdeklő ajánlatra az Elfogadás állapottal.

Olvassa el az ajánlattal kapcsolatos információkat. Ha tetszenek a feltételek, kattintson az Elfogad gombra.

Az elfogadás után az állandó útvonal az Aktív fülre kerül.

Állandó útvonal felfüggesztése

Ha úgy dönt, hogy felfüggeszti az állandó útvonalat, kattintson az Állandó útvonalak megbízókkal lehetőségre, és lépjen az Aktív fülre. A tevékenység gomb melletti zöld gomb azt jelzi, hogy az útvonal aktív. Ha meg szeretné változtatni, kattintson rá, hogy a színe szürke legyen.

Válassza ki azt a dátumot, ameddig felfüggeszti a kiválasztott útvonalat. Adja meg a felfüggesztés okát, majd kattintson a Felfüggesztés gombra. Az információkat elküldik a megrendelőnek.

A Tevékenység mező melletti gomb szürkére vált.

Ha a jövőben szeretné ellenőrizni a felfüggesztés részleteit, kattintson a kívánt útvonalra. Az állandó útvonallal kapcsolatos információk a jobb oldalon láthatók.

Itt újra aktiválhatja az állandó útvonalat is, ha rákattint a Tevékenység mezőre, és zöldre változtatja a gomb színét.

Állandó útvonal törlése

Ha törölni szeretne egy állandó útvonalat, amellyel vállalata egyetértett, kattintson az Állandó útvonalak megbízókkal lehetőségre az Aktív lapon, majd válassza ki a törlendő állandó útvonalat.

A jobb oldalon láthatja az ajánlat részleteit. Kattintson az Állandó útvonal törlése lehetőségre, majd erősítse meg választását.

A törölt útvonal átkerül az Archív fülre.

Ugyanígy törölni tudja egy állandó útvonal ajánlatát, amelybe még nem egyezett bele. Ehhez kattintson az Állandó útvonalak megbízókkal, a Tárgyalás alatt fülre, majd az Ön által választott útvonalra (az új vagy a módosított feltételekkel rendelkező ajánlat Elfogadás állapotú).

A jobb oldalon láthatja az ajánlat részleteit. Kattintson az Állandó útvonal törlése lehetőségre, majd erősítse meg döntését.

A törölt útvonal átkerül az Archív fülre.

Állandó útvonal eltávolítása a megbízó részéről

Ha az ügyfél úgy dönt, hogy megszünteti az együttműködést egy adott állandó útvonalon, akkor az archiválás fülre kerül. További részletekért kattintson a cég nevére.

Az állapot Készre változik.

Az állapot Készre változik.

Az állandó útvonalajánlat feltételeinek módosítása

A megbízónak lehetősége van változtatni az útvonal feltételein vagy szerkeszteni a rakomány adatait. A szerkesztett útvonal az új feltételekkel a korábban elfogadott ajánlat másolata, és megjelenik a Tárgyalás alatt lapon Elfogadás állapottal.

Az Aktív lapon az eredetileg elfogadott szállítási feltételeket tartalmazó útvonal továbbra is megjelenik, amíg el nem fogadja a módosításokat.

Ha elfogadja az új feltételeket, kattintson az Elfogad gombra.

Hozzájárulása után a Tárgyalás alatt lapról a módosított útvonal felváltja a megállapodás eredeti verzióját, és megtalálható lesy az Aktív lapon.

A megbízó által végrehajtott módosításokat elvetheti. Ehhez kattintson az Elutasítás gombra, és adja meg az elutasítás okát. Az ajánlat addig marad a Tárgyalás alatt lapon, amíg nem elégedett a feltételek változásával, és nem fogadja el azt.

A feltételek elfogadása után a Tárgyalás alatt lapról a módosított útvonal felváltja a megállapodás eredeti változatát, és megtalálható az Aktív lapon.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)