Felelős személy kijelölése egy állandó útvonalhoz

Korszerűsített 21/2/24 közzétett Ania

Ki használhatja ezt a funkciót?

A szállítmányozók (TFF - Trans for Forwarders) és a fuvarozók (TFC - Trans for Carriers) számára elérhető funkció.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan:

  • rendelje ki a felelős személyt egy állandó útvonalhoz
  • változtassa meg a felelős személyt
  • kezelje a felelős személy által kapott értesítéseket

Amikor az állandó útvonal feltételeiről tárgyal egy vállalkozóval, kijelölhet egy felelős személyt az útvonalhoz.

Az Ön vállalatának felelős személyei értesítést kapnak az útvonal minden eseményéről, és ki vannak jelölve a megbízóval való kapcsolatfelvételre.

Ismeri a különbséget a kapcsolattartó és a felelős személy között? A fuvarozó kapcsolattartója az a személy a megbízó oldalán, aki az állandó útvonalra vonatkozó javaslatot létrehozta. A megbízó a fuvarozó cég részéről is jelölhet kapcsolattartót. A kapcsolattartó személy nem feltétlenül az állandó útvonalért felelős személy.

A felelős személy kijelölése kétféleképpen történik:

  1. Automatikusan, amikor a vállalati felhasználó árajánlatot küld - az a felhasználó, aki tárgyalásos árajánlatot küld egy állandó útvonalra, automatikusan kijelölésre kerül az adott állandó útvonal felelőseként.
  2. Manuálisan a vállalati felhasználója által - bármikor manuálisan kijelölhet egy alkalmazottat felelős személyként.

Felelős személy kijelölése

Ha saját maga szeretné kijelölni vagy megváltoztatni a felelős személyt, akkor ezt az Állandó útvonalak megrendelőkkel modulban, az Aktív vagy Tárgyalás alatt fülön teheti meg.

Keresse meg a FELELŐS SZEMÉLYEK oszlopot. Kattintson a mezőre annak az állandó útvonalnak a neve mellett, amelyhez felelős személyt szeretne hozzárendelni.

Ezután válasszon ki egy vagy több személyt a listából, akiket az állandó útvonalhoz kíván rendelni.

Felelős személy módosítása vagy törlése

Ehhez egyszerűen törölje a legördülő listából a lecserélni kívánt személyek jelölését, és válasszon ki helyettük egy másik alkalmazottat.

Vigye az egérkurzort a kijelölt személy fölé, és kattintson rá (egy ceruza ikon jelenik meg, amely jelzi, hogy szerkeszthető).

Ezután a kibővített listában módosítsa a beállításokat - vegye le a jelölőnégyzetet a lecserélni kívánt alkalmazottakról, és jelölje ki azokat, akiket felelősnek kíván kijelölni.

A módosítások az állandó útvonal részleteit tartalmazó nézetben is elvégezhetők. Lépjen a Felelős személyek fülre. Itt törölheti az alkalmazottakat, és új felelős személyt adhat hozzá helyettük (a FELELŐS SZEMÉLYEK HOZZÁADÁSA gombra kattintva).

A felelős személyek értesítéseinek kezelése

Megadhatja, hogy a felelős személyek hogyan kapjanak értesítést az állandó útvonalat érintő változásokról. Ehhez kattintson a listában az adott útvonalra, és nyissa meg a részleteket tartalmazó nézetben a Felelős személyek lapot.

NA kijelölt felelősök neve mellett engedélyezze vagy tiltsa le az értesítéseket a következőkön: messenger, e-mail, böngésző vagy platform. Egy adott útvonalért felelős személyek mindegyike a beállításaiknak megfelelően kapja meg az állandó útvonalra vonatkozó értesítéseket.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)