Állandó útvonalra vonatkozó ajánlat küldése a fuvarozóknak

Korszerűsített 21/2/24 közzétett Ania

Ki használhatja ezt a funkciót?

A modul minden CargoON felhasználó számára elérhető.

Az Állandó útvonalak fuvarozókkal modul segítségével ajánlatokat küldhet és szállítási szerződéseket írhat alá fuvarozókkal állandó útvonalakon.

A cikkből megtudhatja, hogyan:

 • küldjön új állandó útvonalra vonatkozó ajánlatot a kiválasztott fuvarozóknak
 • küldje el a következő megrendelést egy megbízható fuvarozónak

Új állandó útvonalra vonatkozó ajánlat létrehozása

 1. A vállalkozóknak szóló állandó útvonal létrehozásához válassza ki az Állandó útvonalak fuvarozókkal modult, és kattintson az Útvonal hozzáadása gombra.

 1. Töltse ki az új útvonal hozzáadása űrlapot:
 • Töltse ki a szükséges információkat: állandó útvonal neve, fel- és lerakodási hely, kapacitás.

 • töltse ki a járműre vonatkozó követelményeket és fuvarozási jellemzőket (kattintson a MÁS KÖVETELMÉNYEK MUTATÁSA/MÁS KÖVETELMÉNYEK ELREJTÉSE gombra).

 1. Kattintson a Feltételek hozzáadása a fuvarozóval gombra a következő lépéshez.
 2. Töltse ki az űrlapon található információkat:
 • Válasszon ki egy fuvarozót a szerződő felek listájából

A szerződő felek listájából több fuvarozót is kiválaszthat. Mindegyik fuvarozónak ugyanazokat a feltételeket ajánljuk fel az állandó útvonalra.

Vegye fel a fuvarozót a vállalkozói listára, hogy küldjön nekik állandó útvonalra vonatkozó ajánlatokat. Nézze meg, hogyan tudja ezt megtenni.

 • ezután minden egyes kiválasztott vállalatnál megadhat egy kapcsolattartót, akivel a javasolt állandó útvonalak feltételeit megbeszélheti.

Tudta, hogy...
A kapcsolattartó személy a kiválasztott fuvarozó cég egy felhasználója, aki értesítést kap az adott útvonallal kapcsolatos eseményekről. Ha nem ad meg kapcsolattartót, akkor az adott fuvarozó cég összes felhasználója kap értesítést.

 1. Az állandó útvonal feltételeinek meghatározása::
 • adja meg a hivatkozási számát, állítson be egy fix árat vagy kilométerenkénti díjat, a nyújtott szolgáltatás fizetési határidejét, az együttműködési feltételek időtartamát.

 • válassza ki a tervezett szállítmány típusát (szükséges, várható, legfeljebb), hogy lehetővé tegye a részletes szállítási tervezést.

 • a TOVÁBBI SZÁLLÍTÁS HOZZÁADÁSA gombra kattintva beállíthatja a szállítási dátumokat és a szállítmányok tervezett számát.
 • ha az Automatikus rendelésküldés opciót választja, akkor automatikusan létrejön egy visszaigazolt rendelés, amikor a vállalkozó elfogadja a szállítmányt.

 1. Ha minden mező kitöltésre került, kattintson a Küldés a fuvarozónak gombra.
 2. A További fuvarozó hozzáadása az útvonalhoz jelölőnégyzetet is bejelölheti, hogy azonnal megnyíljon egy újabb űrlap a következő fuvarozóval való együttműködés feltételeinek meghatározásához.

Ezt a lehetőséget akkor használja, ha egy másik fuvarozót szeretne hozzáadni egy állandó útvonal tárgyalásához, de a korábban hozzáadottaktól eltérő feltételekkel.

 1. A közzététel után megjelenik egy összefoglaló ablak a kiválasztott fuvarozók listájával és az elküldött állandó útvonal-ajánlat állapotával.

 1. A létrehozott állandó útvonal automatikusan átkerül a Tárgyalás alatt fülre. A Tárgyalásra vár státusz azt jelenti, hogy az állandó útvonalra vonatkozó javaslat elküldésre került a fuvarozónak, aki az összes részlet áttekintése után elfogadhatja, törölheti vagy elutasíthatja a javasolt feltételeket.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)