Állandó útvonalak keresése, szűrése és archiválása

Korszerűsített 21/2/24 közzétett Ania

Ki használhatja ezt a funkciót?

  • A funkció minden olyan CargoON felhasználó (megrendelő) számára elérhető, aki hozzáféréssel rendelkezik az Állandó útvonalak fuvarozókkal modulhoz.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan:

  • keressen állandó útvonalakat
  • szűrje az állandó útvonalakat a keresőmezőben
  • szerkesszen egyszerre több állandó útvonalat

Állandó útvonalak keresése

Az Állandó útvonalak fuvarozókkal modulban lépjen az Aktív vagy az Archívum fülre. Adjon meg egy kifejezést a keresőmezőbe: útvonal neve, fel- vagy lerakodási hely. A találatok az alábbi listában jelennek meg.

Állandó útvonalak szűrése

Ha olyan útvonalakat szeretne találni, amelyek megfelelnek az adott keresési feltételeknek - használja a szűrőket. Kattintson a SZŰRŐK gombra.

Töltse ki a szűrési feltételeket, és kattintson az Eredmények megjelenítése gombra. A listában csak az ezeknek a kritériumoknak megfelelő rögzített útvonalak jelennek meg.

A megadott feltételek a keresőmező alatt jelennek meg. A nevük melletti "x" szimbólumra kattintva törölheti őket.

Csoportos műveletek több rögzített útvonalon

Válassza ki a listából azokat az állandó útvonalakat, amelyeken változtatásokat kíván végrehajtani. Ezt megteheti szűréssel vagy az adott útvonalak melletti jelölőnégyzetre való manuális kattintással.

Ha egyszerre több állandó útvonalon szeretné elvégezni ugyanazokat a módosításokat, használja a rendelkezésre álló csoportos műveleteket:

  1. Fuvarozó hozzáadása az állandó útvonalakhoz az állandó útvonalra vonatkozó javaslat egyidejűleg több fuvarozónak történő elküldéséhez.

  • Az állandó útvonal elküldése után egy visszaigazolás jelenik meg a Platformon.

  1. Állandó útvonalak archiválása az ajánlatok áthelyezéséhez az Archívum fülre

  • Erősítse meg döntését a párbeszédablakban

A csoportos módosítások néhány másodperctől akár több percig is eltarthatnak, attól függően, hogy hány útvonalat archivál. A folyamat befejeztével értesítést kap.

  • A kiválasztott állandó útvonalak átkerülnek az Archívum fülre, ahol keresési és szűrési lehetőségek is rendelkezésre állnak.


Hasznos volt ez az anyag?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)