(TFF) Rute fixe pentru Casa de Expediții în calitate de Transportator

Updated 9/5/22 by Anna

Datorită modulului de rute fixe cu expeditori, ai posibilitatea de a primi comenzi permanente în cooperarea cu colaboratorii de încredere. Într-un singur loc poți verifica termenul de plată, detaliile ofertei, datele de transport sau transporturile planificate.

Primirea unei oferte de rută fixă

  1. Pentru a verifica statusul rutelor fixe, fă clic pe modulul Rute fixe cu expeditori/producătorii, apoi pe fila În curs de negociere.

Statusul de acceptare te informează despre primirea ofertei, așteptând aprobarea ta.

Pentru a accesa detaliile ofertei de rută fixă, fă clic pe ea. O fereastră cu condițiile de transport va apărea în partea dreaptă.

Cunoașterea detaliilor unei rute fixe

Familiarizează-te cu datele de transport, detalii despre ofertă și alte informații. Oferta îți este adresată direct, oferindu-ți posibilitatea unei cooperări permanente cu un anumit colaborator.

Pentru fiecare transport acceptat, efectuat pe rute fixe, se percepe o taxă „No touch load”, conform listei de prețuri.

Cu toate acestea, expeditorul poate acoperi această taxă. Informații despre acest lucru pot fi găsite în fila Detalii.

După ce ai citit toate detaliile, poți elimina propunerea de rută fixă ​​sau poți respinge condițiile propuse.

Negocierea condițiilor ofertei de rută fixă

Poți negocia condițiile unei rute fixe. Pentru aceasta, fă clic pe butonul Respinge și introdu motivul respingerii.

Dacă decizi să negociezi, scrie ce termeni ar trebui modificați și de ce.

Motivul respingerii și statusul ofertei vor apărea, de asemenea, în fila Informații transport din detaliile ofertei.

Dacă expeditorul decide să schimbe condițiile unei oferte de comandă fixe, statusul ofertei se va schimba din Respins în Acceptat.

Acceptarea unei rute fixe

Fă clic pe rute fixe cu expeditori/producători, apoi pe oferta care te interesează cu statusul Acceptați.

Citește informațiile despre ofertă. Dacă ești de acord termenii, dă clic pe Acceptă.

Odată acceptată, ruta fixă va fi plasată în fila Activ.

Suspendarea unei rute fixe

Dacă decizi să suspenzi o rută fixă, fă clic pe Rute fixe cu expeditori/producători și accesează fila Activ. Un buton verde lângă câmpul Activitate indică faptul că ruta este activă. Pentru a modifica, fă clic pe el pentru a-i schimba culoarea în gri.

Selectează data până la care suspenzi ruta selectată. Introdu un motiv pentru suspendare și fă clic pe Suspendare. Informațiile vor fi trimise expeditorului.

Butonul de lângă câmpul Activitate devine gri.

Pentru a verifica detaliile suspendării în viitor, fă clic pe ruta dorită. Informațiile despre ruta fixă ​​sunt afișate în dreapta.

Aici poți, de asemenea, anula suspendarea unei rute fixe făcând clic pe câmpul Activitate și schimbă culoarea butonului în verde.

Ștergerea unei rute fixe

Dacă dorești să ștergi o rută fixă cu care compania ta a fost de acord, fă clic pe Rute fixe cu expeditori/producători, fila Activ, apoi selectează ruta permanentă pe care dorești să o anulezi.

În dreapta, vei vedea detaliile ofertei. Fă clic pe Ștergeți traseul fix, apoi confirmă alegerea.

Ruta fixă va fi mutată în fila Arhivă.

În același mod, vei șterge oferta de rută fixă pentru care nu ai fost încă de acord. Pentru a face acest lucru, fă clic pe Rute fixe cu expeditori/producători, fila În curs de Negociere, apoi pe ruta respectivă (noua ofertă sau cea cu condițiile editate are statusul Acceptați).

În dreapta, vei vedea detaliile ofertei. Fă clic pe Ștergeți ruta fixă, apoi confirmă decizia.

Ruta fixă ștearsă va fi mutată în fila Arhivă.

Eliminarea unei rute fixe de către expeditor

Dacă clientul decide să încheie cooperarea pe un traseu permanent dat, acesta va fi mutată în fila Arhivă. Pentru mai multe detalii, fă clic pe numele companiei.

Statusul se schimbă în Finalizat.

Modificări ale termenilor și condițiilor unei rute fixe

Expeditorul are opțiunea de a modifica condițiile rutei sau de a edita informațiile despre marfă. Ruta fixă cu noile condiții este o copie a ofertei acceptate anterior și va apărea în fila În curs de negociere cu statusul Acceptați.

În fila Activ, itinerariul cu condițiile de transport convenite inițial va continua să fie afișat până când accepți modificările.

Dacă ești de acord cu noii termeni, dă clic pe Accept.

După ce ești de acord, ruta fixă cu noile modificări din fila Negociat va înlocui versiunea originală a contractului și va fi găsită în fila Activ.

Poți renunța la modificările făcute de cel care a încărcat oferta. Pentru aceasta, fă clic pe Respinge și introdu motivul respingerii. Oferta va rămâne în fila Negociat până când vei fi mulțumit de schimbarea condițiilor și o vei accepta.

După acceptarea condițiilor, ruta fixă cu noile modificări din fila Negociat va înlocui versiunea originală a contractului și va fi găsită în fila Activ.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)