(TFC) Rute fixe pentru Transportator

Updated 28/3/23 by Sylwia

Datorită Modulului de Rute fixe cu expeditori/producători, ai posibilitatea de a primi comenzi permanente în cooperarea cu colaboratorii de încredere. Într-un singur loc poți verifica termenul de plată, detaliile ofertei, informații despre transport sau transporturile planificate.

Primirea unei oferte de rută fixă

  1. Pentru a verifica statusul rutelor fixe, apasă pe modulul Rute fixe cu expeditori/producători și apoi pe fila În curs de negociere.

Statusul Acceptați te informează despre primirea unei oferte care așteaptă aprobarea ta.

Apasă pe oferta unei rute fixe pentru a vedea detaliile. O fereastră cu condițiile transportului va apărea în partea dreaptă.

Verificarea detaliilor unei rute fixe

Verifică datele despre transport, detalii despre ofertă și alte informații. Oferta îți este adresată direct, oferindu-ți posibilitatea unei cooperări permanente cu un anumit expeditor/producător.

Pentru fiecare marfă acceptată, în cadrul unei rute fixe, este percepută o taxă "No touch Load" conform listei de prețuri

Expeditorul/Producătorul poate acoperi această taxă. Informații pot fi găsite în fila Detalii.

După ce ai citit toate informațiile, poți șterge ruta fixă sau poți respinge condițiile propuse.

Negocierea termenilor unei rute fixe

Poți negocia termenii sau condițiile unei oferte de rută fixă. Pentru a face asta, apasă pe butonul Respinge și scrie motivul pentru respingere.

Dacă decizi să negociezi, scrie ce condiții ar trebui să fie schimbate și de ce.

Motivul respingerii și statusul rutei vor apărea și în fila Informații transport din detaliile ofertei

Dacă expeditorul/producătorul decide să schimbe condițiile unei oferte de rută fixă permanentă, statusul ofertei se va schimba de la Respins la Acceptat.

Acceptarea unei oferte de rută fixă

Selectează Rute fixe cu expeditori/producători și apasă pe oferta de care ești interesat, cu statusul Acceptați.

Citește informațiile despre oferta. Dacă ești de acord cu termenii, apasă Acceptă.

Odată acceptată, vei găsi ruta fixă in fila Activ.

Suspendarea unei rute fixe

Dacă decizi să suspenzi o rută fixă, selectează Rute fixe cu expeditori/producători și mergi la fila Activ. Un buton verde de la câmpul Activitate indică faptul că ruta este activă. Pentru a-l schimba, apasă pe el pentru a-i schimba culoarea în gri.

Selectează data până la care vrei sa aibă loc suspendarea rutei respective. Scrie un motiv pentru suspendare și apasă Suspendare.

 

Butonul de la câmpul Activitate devine gri.

Pentru a verifica detalii legate de suspendare, selectează ruta dorită. Informații despre ruta fixă apar în partea dreaptă.

Tot aici poți anula suspendarea unei rute fixe, apăsând pe butonul Activitate și schimbând culoare butonului în verde.

Finalul cooperării într-o rută fixă

Dacă vrei să ștergi o rută fixă cu care compania ta a fost de acord anterior, mergi la Rute fixe cu expeditori/producători, în fila Activ, apoi selectează ruta fixă pe care vrei să o anulezi.

În dreapta, vei vedea detaliile rutei. Apasă pe Șterge traseul fix.

Ruta ștearsă va fi mutată in fila Arhivă.

Poți de asemenea să ștergi o ofertă pentru o rută fixă în același mod, dacă nu ești interesat de ruta respectivă. Pentru a face asta, mergi la Rute fixe cu expeditori/producători, la fila În curs de negociere și apoi selectează ruta( oferta de rută nouă, cea cu condițiile editate are statusul Acceptați).

În dreapta, vei avea detaliile rutei. Apasă pe Ștergeți traseul fix și apoi confirmă-ți decizia.

Ruta ștearsă va fi mutată în fila Arhiva.

Ștergerea rutei fixe de către client.

În situația în care clientul decide să încheie cooperarea pentru o anumită rută fixă, vei primi o notificare.

Ruta fixă va fi mutată în fila Arhivă. Pentru mai multe informații, apasă pe numele companiei. Statusul se schimbă și devine Finalizat.

Modificări ale condițiilor ofertei de transport în ruta fixă

Producătorul/clientul are posibilitatea să facă schimbări în condițiile rutei sau să editeze informații despre marfă. Ruta modificată cu noile condiții este o copie a rutei acceptate anterior și va apărea în fila În curs de negociere cu statusul Acceptați.

Pagina principală va arăta istoricul termenilor de la începutul colaborării, până când vei accepta modificările.

Dacă ești de acord cu noii termeni, apasă pe Acceptă.

După acceptare, ruta cu modificări din fila În curs de negociere va înlocui versiunea originală a rutei și o vei putea găsi în fila Activ.

Poți respinge modificările făcute de client. Pentru a face asta, apasă Respinge și completează motivul respingerii. Oferta rutei fixe va rămâne în fila În curs de negociere până la momentul la care ești de acord cu schimbările și o accepți.

Pentru a afla mai multe despre cum poți negocia o ofertă pentru o rută fixă, apasă aici.

După acceptarea condițiilor, ruta fixă cu modificări din fila În curs de negociere va înlocui versiunea originală a condițiilor și se va regăsi în fila Activ.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)