(TFC) Monitorizarea Transportatorului

Updated 20/7/21 by Ania

Cum funcționează monitorizarea Transportatorului?

Folosind Platforma, expeditorul vă poate solicita să furnizați monitorizarea încărcării pentru a urmări ruta de transport și starea acesteia în mod continuu. În acest de caz, veți primi o sarcină de monitorizare. Pentru a profita din plin de posibilitățile oferite de modulul de monitorizare, urmați acești pași:

  1. introduceți informații despre flota dvs. (în modulul Flotă),
  2. creați conturi pentru șoferi (în bara de sus din butonul Contul meu),
  3. instalați aplicația TransTask pe telefoanele șoferilor.

Acceptarea sarcinii de monitorizare pas cu pas:

  1. accesați modulul de monitorizare,
  2. selectați ”Creați nou”,
  3. verificați detaliile sarcinii,
  4. acceptați sau respingeți.

Dacă respingeți sarcina de monitorizare, vă rugăm să partajați motivul cu clientul. Sarcina va merge în Arhivă, iar colaboratorul dvs. va primi un răspuns.

Dacă nu aveți îndoieli, acceptați sarcina, completați datele și confirmați acceptarea. Când alegeți opțiunea de telematică mobilă, selectați un furnizor din listă, conectați-vă și selectați vehiculul. Dacă furnizorul dvs. de telematică nu se află pe listă, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți.

Principiile de monitorizare

Semnalul GPS de la dispozitivele asociate sarcinii va fi disponibil clientului cu 30 de minute înainte de implementarea sa. Din acel moment, colaboratorul va primi informații despre starea transportului și poziția vehiculului în mod continuu. O listă detaliată a evenimentelor poate fi găsită în modulul Monitorizare.

Dacă se întâmplă ceva neașteptat pe traseu, șoferul dvs. vă poate trimite informații folosind aplicația Trans Task. Veți primi o alertă care conține o descriere a evenimentului și informații despre întârzierea anticipată de șofer, pe care o puteți introduce în sistem. Folosind aplicația, șoferul va confirma, de asemenea, descărcarea și finalizarea transportului. Apoi, statusul monitorizării se va schimba în Finalizat.

Partajarea datelor despre locație într-o sarcină este întreruptă (oprită) atunci când vehiculul intră în zona de descărcare, precum și:

  1. după părăsirea ultimei zone a traseului;
  2. după 30 de minute de la intrarea în ultima a traseului, dacă vehiculul nu a părăsit-o;
  3. după 24 de ore de la ultima etapă planificată, dacă vehiculul nu a apărut în ultima zonă de tranzit.

Apoi, sarcina de monitorizare schimbă statusul în Finalizat.

Datorită capacității de a monitoriza sarcina, colaboratorul dvs. are acces rapid la informațiile actuale despre ceea ce se întâmplă cu încărcătura.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)