(CargoOn) Negocierea și acceptarea ofertelor în Messenger de către Producător

Updated 26/7/23 by Małgorzata

Încheierea de tranzacții pe platformă este foarte importantă, deoarece permite ambelor părți să își evalueze colaboratorul. Evaluările pozitive creează un avantaj competitiv și o imagine a unei companii de încredere. În acest articol vei afla cum să efectuezi rapid tranzacții prin Messenger și să economisești timp.

Indiferent dacă decizi să publici mărfuri cu un preț sau alegi opțiunea de licitare, în Messenger te poți aștepta la oferte sub forma unui mesaj trimis de transportatori, care vor:

  • face o oferta cu tariful propus
  • începe o negociere asupra mărfurilor publicate cu un preț
  • accepta suma propusă

Ca persoană care plasează comanda, folosind Messenger, în fereastra de conversatie poți să:

  1. negociezi
Retine! Opțiunea "Negociază" o să apară doar după ce vei modifica suma propusă de transportator.
Retine! Negocierile pot fi efectuate simultan atât din messenger cât și din modulul MĂRFURI din fereastra cu detalii despre ofertă.

  1. accepta o ofertă

Negocierile care au condus în cele din urmă la acceptarea tranzacției pot fi foarte lungi, astfel încât poți reveni oricând la întregul lor istoric. Pentru a face acest lucru:

  • Clic pe marcatorul verde care confirmă acceptarea tranzacției

  1. refuza o ofertă
Reține! această opțiune nu înseamnă că negocierile cu acest utilizator sunt definitiv încheiate, ci doar că această ofertă de preț a fost respinsă. Prin urmare, ambele părți pot relua negocierile în orice moment.

În calitate de expeditor, atunci când un transportator inițiază o conversație despre o anumită ofertă, în fereastra conversației, poți lua inițiativa și poți propune un preț de transport, care poate fi acceptat sau respins de către transportator.

  • Fiecare ofertă plasată este valabilă 15 minute - linia albastră măsoară timpul.
Atentie! în acest timp poți negocia numai cu un singur reprezentant al companiei. În plus, în timpul negocierii în desfășurare - în timpul alocat - niciun alt angajat al companiei tale nu are posibilitatea să facă o ofertă companiei interlocutorului cu care negociați în prezent.
Ofertele trimise transportatorilor din modulului MĂRFURI sunt valabile tot pentru 15 minute.
Reține! Trimiterea unei oferte de preț sau a negocierilor în curs blochează temporar posibilitatea de a conversa în chatul instant al Messengerului. Restabilirea posibilității de conversa va apărea atunci când:
- oferta este acceptată
- oferta este retrasă
- oferta este respinsă
- primești un mesaj de la sistem că oferta ta nu a primit răspuns

În orice moment poți retrage oferta. Pentru a face asta:

  • Clic 'Retrage oferta'

Reține

Modulul MĂRFURI:

- este partajat cu ceilalți angajați din compania ta;
- este un loc în care este înregistrat întregul istoric al ofertelor de transport publicate de tine și de colegi ;
- din acest loc poți urmări ofertele de preț transmise de transportatori sau progresul negocierilor în curs - inclusiv cele din Messenger.

Pentru transparență deplină (chiar dacă oferta de marfă a fost publicată ține și responsabilitatea vânzării acesteia îți revine ție), decizia privind respingerea ofertei unui anumit transportator sau retragerea unei oferte poate fi luată de către fiecare angajat al companiei.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)