Messenger

Updated 2/8/21 by Ania

Messenger

Messengerul este un instrument pentru comunicarea cu colaboratorii. Permite schimbul de informații și condițiile necesare pentru tranzacții.

O caracteristică nouă pe Platforma Trans.eu sunt Contextele, adică gruparea conversațiilor pe teme specifice (oferte primite, oferte trimise, comenzi). Acest lucru vă permite să aveți acces mai ușor la întrebări despre o anumită ofertă - astfel am rezolvat problema prezentă în versiunea instalată.

Noul messenger înseamnă și un aspect mai funcțional. Am adaptat messengerul la soluțiile utilizate frecvent pe platformele mari de rețele sociale.

Cum să porniți messengerul?

Messengerul poate fi activat în două moduri:

  • faceți clic pe fotografia din colțul din dreapta sus și alegeți „Deschide Messenger”:
  • faceți clic pe pictograma chat și alegeți „Pornire messenger”:

Cum să folosiți messengerul?

Noul messenger are 3 opțiuni de bază: Contacte (lista contactelor dumneavoastră), Contexte (conversațiile dumneavoastră grupate pe subiecte) și Recente (istoricul conversațiilor recente). Lista de contacte și conversațiile recente funcționează similar versiunii instalate. Ambele, lista de contacte și conversațiile recente sunt similare cu versiunea instalată.

Acest lucru vă permite să aveți acces mai ușor la întrebări despre o anumită ofertă - astfel am rezolvat problema prezentă în versiunea instalată.

Pot încheia tranzacții pe messengerul platformei Trans.eu?

Pe Platforma Trans.eu, posibilitatea de a încheia tranzacții pe messenger a fost limitată doar pentru ofertele vehiculelor. Pe noua platformă, este posibil să încheiați tranzacții pentru încărcări doar din fereastra de detalii a ofertei.

Singura excepție sunt ofertele trimise din versiunea instalată. În cazul unor astfel de oferte, fereastra de negociere nu este disponibilă. În schimb, ca în versiunea instalată, puteți începe o conversație despre ofertă și puteți încheia tranzacția în messenger:

Pot avea o conversație pe o fereastră de messenger separată?

Am pus la dispoziție funcția de „detașare” a ferestrei, care vă permite să mutați liber fereastra de messenger în zona desktopului computerului:


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)