(TFF) - Mărfurile primite de Expeditor

Updated 29/7/21 by Ania

Noua platformă Trans.eu a fost proiectată astfel încât fiecare dintre părțile implicate în transport să poată folosi instrumentul eficient. De aici, împărțirea mărfurilor în două module care permit identificarea rapidă a comenzii și facilitează publicarea încărcărilor pe schimb.

Ce este modulul Mărfuri Primite?

Mărfuri primite este locul unde negociați oferte atât cu expeditorii cât și cu transportatorii. Aici veți găsi ofertele de transport trimise către dumneavoastră.

Gestionarea mărfurilor primite

Gestionarea mărfurilor este intuitivă și include 2 situații:

  1. Negocieri cu clientul. Începeți prin a citi informațiile despre ofertă - veți găsi tot ce aveți nevoie într-un singur loc:

Propunerile de marfă publicate cu opțiunea ”Cumpărați acum” pot fi respinse sau acceptate:

Pentru alte mărfuri, puteți accepta prețul sau îl puteți modifica pentru a începe negocierile. Aveți acces la istoricul negocierilor.

  1. Negocieri tripartite: cu expeditorul și transportatorul. După analizarea detaliilor ofertei de la expeditor, începeți să căutați transportatori:

Puteți personaliza modul de publicare în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă marfa se potrivește cu una dintre rutele dumneavoastră fixe, publicați-o conform condițiilor acesteia. În alte cazuri, puteți decide dacă așteptați sugestiile colaboratorilor sau trimiteți propunerea dumneavoastră.

  • Alegeți cui să trimiteți transportul de marfă. Prima opțiune vă permite să alegeți grupul către care va fi trimis transportul de marfă. Puteți crea grupuri în modulul Colaboratori.
  • Dacă nu aveți grupuri fixe de transportatori, utilizați algoritmul. Marfa va fi trimisă companiilor care se potrivesc cel mai bine.
  • A treia opțiune este publicarea pe Bursă.

Precizați prețul și moneda, selectați transportatorii și publicați transportul de marfă. Statusul arată ce se întâmplă cu oferta. Veți găsi toate ofertele depuse de colaboratori într-un singur loc. În aceeași fereastră, veți purta negocieri cu expeditorul și veți analiza istoricul acestora și veți purta o conversație.

Când toate părțile acceptă condițiile tranzacției, transportul de marfă își schimbă statusul în Acceptat.

Următorul pas este gestionarea Comenzii.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)