(TFC) - Mărfuri Transportator

Updated 29/7/21 by Agata

Pe noua platformă logistică Trans.eu, poți căuta mărfuri într-un mod cunoscut de tine din versiunea mai veche a aplicației, adică pe bursa de mărfuri și vehicule. Dar nu se oprește aici. În modulul de marfă vei găsi propuneri de marfă, care diferă, de asemenea, în modul în care negociază și încheie tranzacții. Cunoaște-le pe toate și profită la maximum de Platformă.

Ce oferte puteți găsi pe lista mărfurilor?

În modulul Mărfuri veți găsi diverse oferte de încărcare. În funcție de tipul de încărcare, puteți accepta, respinge sau negocia oferta:

  1. Acum puteți accepta sau respinge ofertele cu opțiunea Cumpărați acum.
  2. Ofertele cu o propunere de preț pot fi negociate - introduceți oferta dumneavoastră în câmpul „Preț”, fie o acceptați sau respingeți.
  3. Propunerea SmartMatch înseamnă că oferta a fost asociată cu ajutorul unui algoritm care a analizat datele companiei și ale parcului auto. Puteți negocia, accepta sau respinge această ofertă. Drept urmare propunerile trimise către companie vor fi mai bine adaptate cerințelor dumneavoastră.
  4. Oferte din Bursă - le puteți negocia și pe acestea.

Cum să negociați ofertele?

  1. Aflați mai multe despre detaliile ofertei - toate informațiile pot fi găsite într-un singur loc, în paginile următoare.
  2. Introduceți prețul transportului, trimiteți-l către colaborator și așteptați răspunsul acestuia. Dacă acesta decide să negocieze, veți vedea propunerea în fereastra de marfă. Dacă este necesar, analizați istoricul negocierilor și specificați detaliile folosind messengerul.
  3. Dacă propunerea vi se potrivește, acceptați transportul de marfă.
  4. Statusul În așteptarea confirmării înseamnă că expeditorul a primit răspunsul dumneavoastră. Schimbarea statusului în Acceptat înseamnă că expeditorul a confirmat tranzacția.

Acum acesta poate emite o comandă de transport direct din platformă.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)