Atribuie marfa pentru tine sau alt angajat

Updated 29/7/21 by Agata

Cum funcționează verificarea mărfurilor și filtrarea după persoană?

La adăugarea de marfă în noua Platformă Trans.eu, utilizatorul care publică devine automat persoana responsabilă. Apoi, după publicarea pe lista de mărfuri, puteți schimba persoana respectivă cu oricare alt angajat. Această funcționalitate va îmbunătăți activitatea tuturor angajaților companiei dumneavoastră. În primul rând, mulțumită acesteia, puteți filtra lista mărfurilor publicate după persoanele cărora le sunt atribuite și, astfel, lista este transparentă și oferă o mai bună informare despre ceea ce se întâmplă în prezent în companie. În al doilea rând, transportatorii care scriu pe messenger vor intra în contact direct cu persoanele alocate unui anumit transport de marfă. Persoana atribuită primește, de asemenea, notificări pe platformă și pe messenger cu privire la schimbările în transportul de marfă, cum ar fi ofertele făcute de transportatori, acceptarea sau respingerea de către expeditor etc.

Cum pot să îmi atribui o marfă?

Acest lucru se poate face dacă pe listă mărfurilor există butonul Alocați în loc de numele persoanei responsabile. Faceți clic pe Alocați către mine pentru transportul de marfă selectat. Nu trebuie să confirmați nimic, informațiile se vor schimba după o reîmprospătare automată a paginii.

Cum găsesc toate mărfurile mele?

Datorită opțiunii de atribuire a persoanelor, este posibilă și filtrarea listei de mărfuri în funcție de responsabilitate. Datorită acestui fapt, veți găsi cu ușurință și rapiditate toate mărfurile.

 • Folosiți motorul de căutare:
 1. introduceți numele dumneavoastră (sau ale altei persoane), prenumele (sau ambele)
 2. așteptați rezultatele - după un timp, va apărea lista de mărfuri căreia i-a fost alocată persoana căutată;
 • sau din butonul Filtre:
 1. o nouă fereastră se va deschide,
 2. faceți clic pe săgeata mică de lângă câmpul Persoana responsabilă,
 3. selectați persoana corespunzătoare din lista verticală (sau utilizați opțiunea Fără proprietar),
 4. faceți clic pe Arată rezultate,
 5. similar cu rezultatele motorului de căutare, mărfurile vor apărea automat după câteva secunde.

Rezumat

Alocarea de marfă pentru dumneavoastră sau alt membru al companiei:

 • îmbunătățește munca în cadrul companiei, în special celor cu un număr mare de angajați care utilizează platforma Trans.EU;
 • îmbunătățește cooperarea cu transportatorii, pentru că partea interesată de transportul de marfă va contacta întotdeauna persoana responsabilă pentru aceasta;
 • permite filtrarea listei de mărfuri după persoana responsabilă;
 • oferă o mai bună informare despre ceea ce se întâmplă în prezent în companie; lista de mărfuri arată clar responsabilitățile fiecărui angajat.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)