Filtre noi disponibile după ce faceți clic pe „MAI MULTE FILTE”

Updated 29/7/21 by Diana

Filtre noi disponibile după ce faceți clic pe „MAI MULTE FILTE”

  • Noi opțiuni de filtrare: dacă utilizați meniul din partea stângă, selectați modulul „Bursă”, apoi „Caută vehicule” și faceți clic pe „MAI MULTE FILTRE”. Dacă utilizați meniul din bara de sus, selectați modulul „Bursă”, apoi selectați „Caută vehicule” și faceți clic pe „MAI MULTE FILTRE”.

Gestionarea filelor

Este posibil să dați nume tab-urilor de căutare pe bursă. Cum a fost rezolvat acest lucru? De mult timp ați putut salva anumiți parametri de filtrare sub orice nume doriți. În prezent, prin filtrarea ofertelor din bursă, utilizând unul dintre filtrele salvate, numele tab-ului va corespunde cu numele filtrului salvat. Astfel, pentru a denumi tab-ul dvs., salvați seturile de filtre sub numele corespunzătoare.

  • Setând parametrii de filtrare corespunzători, în colțul din dreapta jos, faceți clic pe „Salvare”.
  • La filtrarea ofertelor de pe bursă, utilizați unul dintre filtrele salvate și apoi faceți clic pe „Caută”.
  • Va apărea o filă nouă în tabelul de căutare a ofertelor de pe bursă, al cărui nume corespunde cu numele filtrului salvat.

Filtru de căutare a ofertelor ascunse

De ceva timp, pe Platforma Trans.eu este posibilă suspendarea cooperării cu un Colaborator. Aveți deja opțiunea de a filtra ofertele colaboratorilor cu care compania dvs. a încetat să mai lucreze.

Important! Acum, ofertele publicate de companiile cu care cooperarea a fost suspendată au fost ascunse. Pentru a le afișa în tabelul de oferte disponibile pe bursă, bifați caseta „Arata ascuns”

  • Mergând la opțiunea „MAI MULTE FILTE”, selectați opțiunea „Arata ascuns”, apoi faceți clic pe „Caută”
  • După ce faceți clic pe „Caută”, ofertele companiilor cu care cooperarea a fost suspendată apar în tabelul ofertelor de pe bursă. Numele acestor companii vor rămâne în roșu.

Editarea unui criteriu de filtrare specific

Prin filtrarea ofertelor din bursă specificați criteriile de căutare ce sunt afișați în rezultatele căutării în partea de sus a tabelului sub formă de etichete albastre. Acum puteți edita eticheta făcând clic pe ea.

  • Parametrii filtrului selectat vor fi afișați ca etichete albastre. Faceți clic pe eticheta corespunzătoare pentru a o edita.
  • Editați parametrul selectat și apoi faceți clic pe „Caută”.
Rețineți! Pentru a elimina un parametru, faceți clic pe crucea de lângă eticheta corespunzătoare
  • Pentru a șterge un anumit parametru, faceți clic pe „crucea” de pe eticheta albastră.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)