Ofertele de mărfuri de pe Bursă vizibile pe Hărți

Updated 29/7/21 by Ania

Posibilitatea de a afișa ofertele disponibile pe Hartă vă va ușura munca. Aceasta este o alternativă convenabilă la lista de oferte de pe bursa de mărfuri. De asemenea, am adăugat opțiunea de căutare a încărcărilor pe rută - toate ofertele disponibile vor fi vizibile pe Hartă. Acest lucru reduce necesitatea de a lucra în mai multe file sau de a seta o rază mare de căutare în filtre pe Bursa de Mărfuri.

Ofertele de mărfuri de pe Bursă vizibile pe Hărți

Utilizarea listei de oferte de pe Bursa de Mărfuri nu este întotdeauna cel mai convenabil, mai ales dacă sunteți în căutarea de mărfuri la grupaj pe rută. Acesta este motivul pentru care propunem o soluție care poate fi de ajutor - accesul la oferte pe Hărți.

De ce merită încercat?

  • pe Hărți veți vedea imediat locațiile furnizate (sau care este traseul) - o singură privire este suficientă pentru a determina cu precizie punctele de încărcare și descărcare
  • oferta este pentru tine? Puteți vizualiza detaliile sale, puteți discuta sau negocia imediat!
  • dacă sunteți în căutarea reîncărcării, veți vedea locația și numărul de oferte din locațiile date pe Hărți - puteți decide mai repede unde să mergeți

Cum funcționează?

  1. Conectați-vă la Platforma Trans.eu și accesați fila Hărți. Vizualizarea hărții mari se va deschide într-o fereastră nouă pentru a vă face munca mai confortabilă.
  2. Introduceți locația dorită, apoi faceți clic pe pictograma „Căutați oferta de marfă” pentru a afișa toate încărcările disponibile în zona implicită.
  1. Veți vedea numărul de oferte disponibile și distribuția acestora. Puteți utiliza filtre pentru a obține rezultate mai relevante.
  1. Dacă găsiți o ofertă interesantă, faceți clic pe lista din stânga și citiți detaliile acesteia.
  1. Puteți accepta sau negocia. Dacă negociați, nu uitați că oferta va fi transferată. O veți găsi pe Bursa de Mărfuri în fila „Observat” și în modulul Mărfuri.
  2. Puteți căuta încărcări pe traseu - începeți prin a determina locațiile. Faceți clic pe pictograma „mărfuri” de sub locațiile introduse și selectați „Căutați pe rută”.
  1. Folosiți filtre, dacă este nevoie. În acest fel veți primi rezultate care vă vor permite să încărcați pe traseu. Gata!

Accesați Platforma Trans.eu și verificați câte oferte vă așteaptă.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)