Editarea rutei în previzualizarea ofertei de pe Bursă

Updated 29/7/21 by Ania

În timp ce lucrați pe Bursă, puteți modifica în mod liber parametrii rutei și puteți reveni la setările recomandate în orice moment.

De ce să editați ruta în previzualizarea ofertei?

În fereastra ofertei după ce este accesată harta completă este posibilă modificarea rutei și calcularea costurilor sale. Datorită acestui fapt, puteți verifica ruta alternativă, adăuga și elimina punctele de pe traseu și de asemenea, decide cu privire la acceptarea rapidă și eficientă a ofertelor în timpul negocierilor de preț.

Pe Bursă nu veți testa doar diferite opțiuni de rute, ci și reveniți la setările recomandate în cazul în care considerați că sunt cele mai bune.

Cum funcționează editarea rutelor în previzualizarea ofertei de pe Bursă?

  • După ce faceți clic pe „Arată harta completă” din fereastra cu detaliile ofertei de pe bursă, se deschide o nouă fereastră cu ruta recomandată.
  • În partea stângă a ecranului puteți vedea toate informațiile despre ofertă - inclusiv prețul, colaboratorul, persoana de contact.
  • Puteți modifica ruta afișată pe hartă prin adăugarea și eliminarea punctelor de traseu sau schimbarea ordinii acestora folosind meniul din stânga.
  • Puteți anula modificările pe care le-ați făcut făcând clic pe „Restaurați parametrii recomandați ai traseului” - butonul se află în secțiunea „Informații ofertă”.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)