Bursa privată pentru CargoON

Updated 15/3/23 by Sylwia

Bursa privată de marfă este o nouă soluție în oferta Trans.eu, care permite publicarea ofertelor de marfă către un grup privat de transportatori selectați.

În acest articol vei afla cum poți să:

  • adaugi transportatori într-o bursă privată
  • inviți transportatori din afara Platformei în bursa privată
  • publici mărfuri în bursa privată

Adaugă transportatori la bursa privată din fila Companii

La fel ca și în cazul grupurilor, doar transportatorii (clienți TFC) și expeditorii (clienți TFF) pot fi adăugați la bursa privată. Pentru producători, adică clienții CargoON, această opțiune de meniu nu va fi disponibilă.
  1. Bursa privată poate fi găsită în modulul Colaboratori. Sub fila Companii vei găsi o listă a colaboratorilor tăi existenți.
  1. Clic pe simbolul cu trei puncte de lângă colaboratorul dorit și alege Adaugă pe bursa privată din listă.

Reține că o etichetă albastră va apărea lângă această companie în coloana Grup/Bursă privată. Acest lucru te va ajuta să identifici ce companie a fost adăugată la bursa privată.

Adaugă transportatori la Bursa privată în fila Bursa privată

Există o altă modalitate de a adăuga o companie la bursa privată. A fost adăugată o nouă filă: Bursa privată.

  1. Accesează fila Bursa privată și clic pe butonul Adaugă transportator.

  1. În caseta de căutare, introdu detaliile companiei pe care dorești să o adaugi. Selectează compania și confirmă alegerea făcând clic pe Salvare.

Scoaterea companiilor din bursă privată

De asemenea, este posibil să elimini companiile din bursa privată. Pentru a face acest lucru, clic pe simbolul cu trei puncte de lângă compania aleasă și apoi selectează Elimină din bursa privată.

Te rugăm să reții că dacă elimini o companie din lista ta de Colaboratori, acest lucru are ca rezultat, de asemenea, eliminarea acelei companii din grupurile tale și bursa privată. Atunci nu vei mai putea trimite mărfuri către companie în aceste moduri.

Invitați transportatori din afara Platformei la Bursa privată

Ce se întâmplă dacă pe Platformă nu poți găsi transportatorul pe care vrei să-l adaugi la bursa privată? Avem o soluție pentru asta. Utilizează opțiunea de a trimite o invitație pentru înregistrarea pe Platforma Trans.eu (află mai multe despre opțiune în articol: Adăugarea unei companii la colaboratori).

În modulul Colaboratori, selectează fila Companii și clic pe butonul Trimiteți invitația (în colțul din dreapta sus al filei).

Apoi completează formularul de invitație și bifează Adăugați această companie la bursa privată

Când transportatorul face o înregistrare gratuită pe Platformă, el va fi adăugat la grupul de colaboratori și la bursa privată.

Filtrarea colaboratorilor din bursa privată

Odată cu noua funcționalitate a bursei private de marfă, va apărea și o opțiune suplimentară pentru filtrarea colaboratorilor în fila Companii. Făcând clic pe butonul FILTRE de lângă caseta de căutare colaboratori, vei deschide fereastra de filtrare:

Cu filtrul de Status Colaborator, poți alege dacă să vezi companiile care îndeplinesc această condiție (sunt adăugate la bursa privată) sau să excluzi astfel de companii din rezultate.

Publicarea mărfurilor către o bursă privată

Dacă știi deja cum să publici oferte de transport de marfă (Cum să adaugi o ofertă de marfă?), îți vom arăta cum să te asiguri că oferta ta este publicată numai colaboratorilor din bursa privată.

În formularul de publicare a ofertei, modifică setările modului de publicare. Extinde câmpul Destinatari și selectează bursa privată din listă.

Publică marfa pregătită. În acest moment, oferta ta va fi afișată transportatorilor care aparțin bursei private. Aceste oferte sunt marcate cu o etichetă dedicată care facilitează transportatorilor identificarea rapidă a sursei ofertei de marfă.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)