Contract online

Updated 3/8/21 by Krzysztof

De ce contract online?

Platforma Trans.eu este mult mai mult decât o bursă de mărfuri. Îți oferă noi oportunități de a obține propuneri de colaborare interesante și sigure. Pentru a putea folosi Platforma noastră pe deplin, trebuie să acceptați contractul online.

Ce aveți de câștigat?

  1. Posibilitatea de a primi oferte de transport direct de la Producători și Expeditori de încredere,
  2. Posibilitatea cooperării permanente cu colaboratorii de încredere,
  3. Posibilitatea de a obține mărfuri de transportat prin intermediul algoritmului special al Platformei (SmartMatch), care vă oferă automat oferte de colaborare personalizate.

De ce este atât de important?

Contractul online îți crește securitatea pe Platformă. Printre altele, deoarece puteți stabili o colaborare permanentă cu parteneri de încredere.

Cât costă?

Trecerea la un contract online este absolut gratuită. Abonamentul pentru utilizarea bursei de mărfuri va rămâne neschimbat. Vom taxa doar mici taxe pentru acceptarea unor propuneri de transport de marfă, care pe vechea versiune a Platformei pur și simplu nu au putut ajunge la compania dvs.

Cum funcționează?

În primul rând, corect - taxele suplimentare se percep numai atunci când compania dvs. beneficiază de noile funcționalități. Prin urmare, dacă efectuați tranzacții pe bursa de mărfuri (ca înainte) - nu se vor percepe taxe suplimentare. Cu toate acestea, dacă acceptați oferta primită, de ex. prin algoritmul SmartMatch - atunci vom adăuga o mică taxă pentru tranzacția reușită la factura dvs. - complet transparent. Lista de prețuri a microplăților poate fi găsită aici. O situație a tuturor microplăților calculate poate fi găsită în fila „Plăți și facturi” de pe Platforma Trans.eu.

Microplățile nu sunt percepute atunci când utilizați bursa. Nu există taxe suplimentare pentru utilizarea bursei.


How did we do?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)