Zoek beschikbare ladingen en voertuigen via incomplete postcodes

bijgewerkt 29/7/21 door Szczepan

Het platform geeft u met het invoeren van delen van postcodes de mogelijkheid te kiezen voor de juiste postcode. Op deze manier kunt u sneller tot de gewenste zoekcriteria komen en stelt u in staat het zoekgebied uit te breiden.

Zoeken op vrachtbeurs korte postcodes

Zoeken naar ladingen en voertuigen is een race tegen de klok. Nu typt u hoeft u alleen het begin van de postcode om te zien welke opties u heeft om ladingen in het gebied aan te nemen.

Zoeken op onvolledige postcodes op de vrachtenbeurs

Voer het begin van een postcode waar u geïnteresseerd in bent om de mogelijkheden te zien voor het oppakken van vracht in de omgeving.

Bij het zoeken naar aanbiedingen op de vrachtenbeurs hoeft u zich niet toe te spitsen op een bepaald gebied. Als u met de zoekfilters rekening houd voor alle mogelijke routes naar de laadplaats..

U kunt zoeken naar ladingen in verschillende gebieden tegelijk. Zet in de filters verschillende laadplaatsen en vul het begin van verschillende postcodes in op elke regel.

Zoeken op onvolledige postcodes op de voertuigenbeurs

Voer het begin van de postcode in dat voor u interessant is om te checken hoeveel lege voertuigen er nu in dat gebied zijn. Dankzij dit, zal het uw zoektijd verkorten naar transport. U zult een passende prijs kunnen voorstellen gekoppeld aan de "populariteit" van een bepaalde plek.

Hoe werkt het?

  1. Selecteer in het linker menu, Ladingen op de beurs of Voertuigen op de beurs;
  2. In het venster lading voert u de landcode en het eerste cijfer van de postcode in (of de eerste twee voor toespitsen van het zoekgebied) via een van de volgende manieren:
  • landcode -> spatie -> incomplete postcode (bijv. GB of 05 GB 1)
  • landcode -> komma -> incomplete postcode (bijv. GB of 05 GB, 1)
  • landcode -> streep -> incomplete postcode (bijv. PL-05 of PL-1)
  • landcode -> incomplete postcode (bijvoorbeeld PL05 of PL1.).
  1. Uit de lijst van voorgestelde laadplaatsen kunt u een interessante aanbieding selecteren.
  2. Stel de overige parameters in de filters.
  3. Klik op Zoeken.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)