Vrachtenbeurs

bijgewerkt 16/3/21 door Ania

De nieuwe technologie maakt de beurs op het Trans.eu-platform sneller. Dankzij het moderne ontwerp kunt u de ingediende aanbiedingen efficiënter bekijken en met geavanceerde filters kunt u meerdere (maximaal 10) laad- en loslocaties selecteren. Bij het indienen van een aanbieding kunt u nu verschillende soorten opbouwen aangeven - dit vermindert het aantal dubbele aanbiedingen en vergroot de transparantie van de beurs. Hoe ziet het werk op de nieuwe beurs eruit?Toevoegen van aanbiedingen op het Trans.eu Platform

• Uit het menu aan de linker kant, selecteer de Ladingen op beurs module, daarna Vracht toevoegen.
    • Vul het formulier in
    • Ga dan verder
      • Kies waar u een vracht naartoe wilt sturen
      • Geef de prijs en datum van betaling op
      • Publiceer vracht
        • Als het bod op de Loads Exchange is gepubliceerd, is het zichtbaar zoals hieronderZoek naar een aanbieding op de Loads Exchange
          • Specificeer de parameters van het aanbod om interessante aanbiedingen te vinden
            • Selecteer een aanbieding - een venster met details over de aanbieding wordt aan de rechterkant geopend.
              • De beurs is beschikbaar in de linker navigatiebalk. Klikken op de module brengt ons bij het aanbiedingen overzicht.
              • De lijst met aanbiedingen wordt regelmatig vernieuwd, alle aanbiedingen na de losdatum worden automatisch van de beurs verwijderd
                • laadplaats
                • losplaats
                • voertuig details
                • prijs (als een tarief voor de aanbieding is opgegeven is deze zichtbaar, anders is het veld leeg)
                • ingedient (tijd en datum van toevoegen tot de beurs)
                • indiener (bedrijfsnaam en de naam van de persoon die de aanbieding heeft gepubliceerd)
                  • U kunt de basis zoekfilters gebruiken door geschikte parameters in te vullen.
                    • U kunt meer filters gebruiken door "Meer filters" te selecteren
                      • Nadat u "Meer filters" heeft geselecteerd kunt u de parameters invullen waar u in geïnteresseerd bent en bevestigen met "Zoeken"
                        • In het uitgebreide filter venster kunt u de "Zoekterm" -optie in dit veld gebruiken, u kunt het Transid-nummer van een specifiek bedrijf of gebruiker invoeren, bevestigen met "Zoeken"  als een bepaald bedrijf aanbiedingen op de beurs heeft vermeld ziet u een lijst onder de zoekfilters.
                          • U kunt de ingevulde gegevens in de zoekvelden verwijderen door "Filters wissen" te selecteren
                            • U heeft ook de optie om uw zoekfilters op te slaan
                              • Dankzij dit kunt u ze ook gebruiken voor andere zoekopdrachten
                                • Naast de velden voor de laad- en losplaats vindt u een extra veld waar u het bereik van 5 km tot 250 km kunt instellen. Vul de parameters waar u in geïnteresseerd bent en bevestig met de knop "Zoeken". Het systeem stelt standaard een straal van 50 km voor
                                  • De beurs geeft u ook de mogelijkheid voor aanbiedingen te zoeken in geselecteerde gebieden. Selecteer het icoon in de vorm van een "druppel" naast het veld voor laadplaats of losplaats.
                                    • Na het selecteren zal er een map openen in een nieuw venster waar u tot 10 gebieden kan aanwijzen om te bevestigen drukt u op "Opslaan".

• Na het opslaan verschijnen de gegevens in het veld "Laden" of "Lossen", afhankelijk van uw selectie. Selecteer de knop "Zoeken" - een lijst met aanbiedingen wordt hieronder weergegeven.
                                      • Bovendien kunt u de zoekmethode specificeren: lijnen of gekruist. Selecteer de optie waarin u geïnteresseerd bent en bevestig met de knop "Zoeken" - een lijst met aanbiedingen wordt hieronder weergegeven.
                                        • Als u tijdens het bladeren door aanbiedingen op de beurs een aanbieding heeft die uw aandacht trekt en u wilt erover nadenken, kunt u de optie "Toevoegen aan volglijst" gebruiken door op de optie met drie puntjes in de aanbiedingsregel te klikken.
                                          • Op het tabblad "Bekeken" ziet u alle aanbiedingen die u heeft toegevoegd aan de bekeken.
                                          • Onthouden! Aanbiedingen die zijn geaccepteerd of van de beurs zijn verwijderd, verdwijnen van de watchlist. Dezelfde situatie geldt ook voor aanbiedingen waarbij de vervaldatum of de datum van lossing van de aanbieding vervalt.
                                          • De lijst met aanbiedingen wordt automatisch ververst, alle aanbiedingen worden automatisch van de beurs verwijderd na de losdatum.
                                            • Om een ​​aanbieding van het tabblad "Bekeken" te verwijderen, klikt u op de drie puntjes in de aanbiedingsregel, de optie "Verwijderen van bekeken" wordt weergegeven.
                                              • Indien je gebruik wilt maken van de zogenaamde "Benadering" optie op de kaart, vul dan welke gegevens over de plaats van laden en lossen in.In het onderstaande voorbeeld zijn de zoekparameters ingevoerd:
                                                • Laadplaats Parijs
                                                • Losplaats Marseille
                                                • Zoek radius 50 km

• Klik op de regel van het aandelenaanbod en ga vervolgens naar het tabblad "Kaart", waar informatie over de "Benadering" wordt weergegeven.
                                                  • tot de laadplaats is +9 km
                                                  • van de losplaats is +44 kmBelangrijk!
                                                    - waardenbenadering in het tabblad "Kaart" worden gegeven volgens de route die op de kaart is gemarkeerd
                                                    - in de lijn van het ruilbod worden de waarden in een rechte lijn weergegeven
                                                    • Als u het zogenaamde "Vertrek op de kaart" wilt controleren met de plusknop "+" vergroot de plaats van laden of lossen op de kaart, verschijnt er een stippellijn op de kaart, die de route van "Vertrek" bepaalt
                                                      • Klik op de regel van de voorraadaanbieding, de lade met de aanbieding gaat open - ga naar het tabblad "Kaart" en selecteer "Berekening wijzigen"
                                                        • Vul de waardegegevens in voor de hoofdroute, de nadering voor laden en lossen
                                                        • Kies valuta
                                                        • In de veld van de som selecteert u een bedrag volgens de voorgestelde valuta
                                                        • Bevestig uw selectie met de optie "Gereed", als u terug wilt naar de berekening, gebruik de optie "Berekeningen wijzigen"
                                                        • Als u de optie voor kostenberekening gebruikt en de eurovaluta kiest, onthoudt het systeem uw keuze en vervangt het de eurovaluta voor de volgende kostenberekening, u kunt de valuta natuurlijk wijzigen en aanpassen aan uw voorkeuren
                                                          • Als u geïnteresseerd bent in een bepaald bod op de beurs, klik er dan op, er verschijnt een venster met details van het bod, als het veld met het tarief leeg is, betekent dit dat de persoon die het bod toevoegt de prijs niet heeft opgegeven en wacht op een tariefvoorstel.
                                                            • Typ uw voorstel in het veld "Tarief" en verstuur het naar de contractant met de groene knop "Offerte verzenden".
                                                              • Het bod is verzonden en "In afwachting van goedkeuring verzender"
                                                                • Ga naar de Vrachtmodule, op het tabblad ontvangen vindt u aanbiedingen waarover u onderhandelt
                                                                  • De status "In onderhandeling" betekent dat de verzender wil onderhandelen en zijn voorstel wil verzenden, dat u kunt afwijzen, accepteren of onderhandelen door het bedrag in te voeren in het veld "Tarief".

• U heeft toegang tot de volledige onderhandelingsgeschiedenis, om de informatie te bekijken klikt u op het pictogram gemarkeerd met de letter "i"
                                                                    • Als het bod van de verzender bij u past en u accepteert het, verandert de vrachtstatus in "Wachten op acceptatie"