Vrachtaanbiedingen van de beurs zichtbaar in de kaarten module

bijgewerkt 29/7/21 door Ania

De mogelijkheid om de aanbiedingen in de Kaarten module te vinden zal uw werk versnellen. Ook is dit een handig alternatief ten opzichte van de lijst op de vrachtenbeurs. Daarnaast hebben we ook de optie waarbij het zoeken van ladingen op de route alle huidige aanbiedingen op de kaart laat zien. Dit verminderd de behoefte om met meerdere tabbladen te werken of een grotere radius in te stellen op de vrachtenbeurs.

Vrachtaanbiedingen van de Beurs zichtbaar op de Kaart

Werken met de lijst vrachten op de vrachtenbeurs is niet altijd de meest gemakkelijke manier van werken, zeker wanneer u speciaal op zoek bent naar extra ladingen op de route. Daarom hebben we een oplossing bedacht die gunstig kan zijn, toegang tot de vrachtaanbiedingen via de Kaarten module.

Waarom is dit het waard om te proberen?

  • op de Kaart zal u direct de opgegeven locaties zien (of hoe de route loopt) - een blik volstaat om de laad- en lospunten vast te stellen
  • is dit een aanbieding voor u? U kunt alle details inzien, een gesprek beginnen of gelijk bieden!
  • als u op zoek bent om te herladen, kunt u de locatie en het aantal van de aanbiedingen zien in de opgegeven locaties op de Kaart - zodat u sneller kunt beslissen waar naar toe te gaan.

Hoe werkt dit?

  1. Log in op het Trans.eu platform en navigeer naar de module Kaarten. Een volledige versie van de kaart zal in een ander tabblad openen zodat u comfortabel te werk kan gaan.
  2. Voer uw gewenste locaties in en klik op het "Pakket" pictogram om alle beschikbare vrachtaanbiedingen in de u gevraagde gebieden te tonen.
  1. U zult de aantallen zien van alle beschikbare aanbiedingen en hun verdeling. U kunt de filters gebruiken om meer relevante zoekresultaten te krijgen.
  1. Als u een interessant voorstel heeft gevonden kunt u op de lijst aan de linkerkant klikken om de details te zien.
  1. U kunt het accepteren of over onderhandelen. Wanneer u ervoor kiest om te onderhandelen onthou dat de aanbieding verplaatst wordt. U kunt de aanbieding terug vinden op de vrachtenbeurs in het tabblad "gemonitord".
  2. U kunt voor ladingen op de route zoeken door als eerste de route te bepalen en de laad en loslocatie in te voeren. Klik vervolgens op het "pakket" pictogram onder de ingevoerde locaties en selecteer de optie zoek op de route.
  1. Gebruik de nodige filters. Op deze manier zult u resultaten genereren die u in staat stellen op de route de lege laadmeters te vullen.

Ga naar het Trans.eu platform en zie hoeveel ladingen er voor u te vinden zijn.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)