Route van gepubliceerde aanbieding op de vrachtenbeurs bewerken

bijgewerkt 29/7/21 door Ania

Op het nieuwe Platform kun je de route van het aanbod en een alternatieve route bekijken, evenals punten toevoegen en verwijderen uit de route per locatie en langs de route.

Bekijk de route in de details van de aanbieding

• Stel een filter in op de vrachtbeurs en selecteer vervolgens een aanbieding uit de lijst

• Ga naar gedetailleerde informatie over het aanbod
  • Selecteer het tabblad Route waarin u een voorbeeld van de kaart kunt bekijken. U kunt ook de optie "Toon volledige kaart" gebruiken
  • De volledige kaart wordt geopend in een nieuw venster

Aan de linkerkant vindt u:

• gegevens over het ingevoerde filter (plaats van laden en lossen)d
  • routeoverzicht met de mogelijkheid om de route te controleren en te kiezen
  • informatie over de aanbieding, d.w.z. lading, prijs, aanbieding geldig tot, verzender en contactpersoon (door op de gegevens te klikken kunt u een chat starten)

Voeg een routepunt toe om aanbiedingen in de buurt en op je route te bekijken

Met deze optie kunt u vrachtaanbiedingen langs de route bekijken en profiteren van extra aanbiedingen.

• Selecteer "Een routepunt toevoegen" en kies uit de beschikbare opties

Voorbeeld 1

Zoek in de punten

Voorbeeld 2

Zoek op de route

In de rechterbovenhoek van de kaart zijn er extra opties: