Route van gepubliceerde aanbieding op de vrachtenbeurs bewerken

bijgewerkt 11/6/21 door Ania

U bent vrij om de routeparameters te wijzigen en op elk moment terug te keren naar de aanbevolen instellingen.

Waarom zou u de route willen wijzigen in het voorbeeld?

Het aanbiedingsvenster heeft een kleine weergave van de grote map, hebben de optie om de route hier te veranderen en de kosten te berekenen. Hierdoor kunt u alternatieve routes selecteren en het toevoegen of verwijderen van locaties op de route u kunt beslissen over de volgorde, snel en efficiënt zelfs tijdens de onderhandelingen.

Belangrijker, in de nieuwe versie op de vrachtenbeurs, kunt u niet alleen verschillende routeopties testen maar kunt u ook gemakkelijk terug naar de aanbevolen instellingen u waarvan u denkt dat ze de beste zijn.

Hoe kunt u de route bewerken in de kaartweergave in het aanbiedingsvenster op de vrachtenbeurs?

• Nadat u op de knop "Toon volledige kaart" klikt in de kleine kaartweergave in de aanbieding op de vrachtenbeurs, opent zich een nieuw tabblad met de voorgestelde route.
  • Aan de linkerkant van het scherm vindt u alle informatie over de lading inclusief prijs, aanbieder en contactpersoon.
  • U kunt de weergegeven route op de map wijzigen door locatiepunten toe te voegen of te verwijderen of de volgorde te veranderen door gebruik te maken van het menu links.
  • U kunt de veranderingen ongedaan maken door te klikken op "Herstel de aanbevolen routeparameters" de knop kunt u vinden in de "Aanbiedings info" sectie.