Filteren vrachtbeurs - nieuwe mogelijkheden

bijgewerkt 29/7/21 door Diana

Nieuwe filters beschikbaar na te klikken op "MEER FILTERS"

• Als je het menu aan de linkerkant gebruikt, selecteer dan de "Uitwisseling" module naast "Ladingen op de beurs", en klik op "MEER FILTERS". Met het menu in de staafstructuur opgerold, selecteert u de "Uitwisseling" module naast de lijst, selecteert u "Ladingen op de beurs", en klikt u op "MEER FILTERS".

Beheren van Tabbladen

Het is mogelijk namen te geven aan tabbladen op de vrachtbeurs. Hoe doen we dit? Het is al enige tijd mogelijk om bepaalde filterparameters op te slaan onder willekeurige namen. Op dit moment door filteren van de aanbiedingen op de beurs gebruikmakend van de opgeslagen filters zal de naam van het tabblad overeenkomen met de naam van de opgeslagen filter. Hierdoor is het raadzaam de namen van de tabbladen onder toepasselijke namen.

• Door de juiste filters te selecteren kunt u deze in de benedenhoek "Opslaan"
  • Gebruik een van de opgeslagen filters en klik op "Zoeken"
  • De naam opgeslagen filter zal worden overgenomen op het tabblad wat zich hierbij opent.

Betalingstermijn filter

Op het platform is er een mogelijkheid om de ladingen op de beurs te filteren op basis van het betalingstermijn. U kunt de volgende keuzes maken:

• uitgesteld
  • vooruitbetaling
  • betaling bij lossen

• Selecteer vanuit de lijst naast het betalingstermijn de optie die u het meest schikt.
Belangrijk: Als er een uitgestelde betalingsperiode is gekozen, een periode in dagen, bijvoorbeeld 30 tot 45 dagen, moet worden aangegeven.
  • Als u de optie "uitgesteld" selecteert, voert u informatie in in welk tijdsinterval door de juiste cijfers in de vensters in te voeren.

Verborgen aanbiedingen filter

Op Trans.eu Platform is het al geruime tijd mogelijk om de samenwerking met Aannemer te schorsen. U heeft al de mogelijkheid om aanbiedingen te filteren van Aannemers met wie uw bedrijf niet meer werkt.

Belangrijk: Aanbiedingen zijn verborgen wanneer deze gepubliceerd worden door bedrijven waarbij samenwerking is geschorst. Om ze zichtbaar te maken kunt u ze in de filterbox de optie "Verborgen weergeven" selecteren
  • Met de "MEER FILTERS" optie, selecteer "Verborgen weergeven" optie en klik "Zoeken"
  • Nadat u op zoeken heeft geklikt, aanbiedingen van bedrijven waarbij de samenwerking is geschorst verschijnen in de lijst op de ladingen op de beurs De namen van deze bedrijven zullen rood blijven.

Bewerken van een geselecteerde parameter

Door filters toe te passen op de aanbiedingslijst op de uitwisseling kunt u specifieke parameters die zichtbaar zijn in de zoekresultaten bovenaan in de vorm van blauwe labels. Nu kunt u elk label bewerken door hierop te klikken.

• Geselecteerde filter parameters zullen zichtbaar zijn als blue labels. Klik op het juiste label om deze te bewerken.
  • Bewerk de geselecteerde parameter en klik op "Zoeken"

Onthou! Om een parameter te verwijderen klikt u op het kruisje naast de te verwijderen label
  • Om een specifieke parameter te verwijderen, klikt u op het "kruisje" op het blauwe label.