Automatisch verversen van aanbiedingen op de vrachtenbeurs

bijgewerkt 31/3/21 door Ania

Op het nieuwe platform ververst de vrachtenbeurs zich automatisch, hierdoor laden nieuwe vrachtaanbiedingen zich zonder onnodig geklik.

Hoe werkt dit?

De laatst geladen aanbieding staat bovenaan de lijst en zal worden aangeduid zodat u ze gemakkelijk kunt herkennen.

Hierdoor kunt u meer actuele aanbiedingen vinden die ook nog sneller zichtbaar zijn op de nieuwe beurs.

• Begin met het bepalen van de filters - geef op wat voor type ladingen en in welke locaties geïnteresseerd in bent.
  • Als u bovenaan op de lijst van de aanbiedingen bent zullen nieuwe aanbiedingen gemarkeerd bovenaan geladen worden.
  • Als u de lijst van aanbiedingen aan het bekijken bent een knop met"Refresh list" zal zichtbaar worden met een teller die u informeert over hoeveel nieuwe aanbiedingen er zijn gepubliceerd na de laatste vernieuwing. Wanneer u er op klikt zal u bovenaan de lijst komen en de nieuwe vrachtaanbiedingen zien.
  • Als u een venster met de details open hebt staan zal de refresh list knop met de teller u informeren over de nieuwe aanbiedingen.