Toewijzen van vrachten aan uzelf of collega's

bijgewerkt 29/7/21 door Agata

Hoe kunt u vrachten ordenen en op personen filteren?

Als u een vracht op het nieuwe Trans.eu platform publiceert zal de aanbieding automatisch toegewezen worden aan degene die de aanbieding heeft gepubliceerd. Hierna zal het mogelijk zijn om in de actieve vrachtlijst een andere collega toe te wijzen aan de vracht. Deze functie zal het werk van u collega's verbeteren. Allereerst kunt u, dankzij deze functie, de lijst met vrachten filteren op de collega's die eraan zijn toegewezen. De lijst is dus transparant en geeft beter inzicht wat er momenteel in het bedrijf gebeurt. Ten tweede zullen vervoerders die via messenger contact zoeken rechtstreeks worden gekoppeld met de personen die zijn toegewezen aan een bepaalde vracht. De toegewezen persoon ontvangt ook meldingen over de vracht op het platform en de messenger. Zoals biedingen van vervoerders, acceptatie of afwijzing door de verlader etc.

Hoe kan ik vrachten toewijzen aan mijzelf?

Dit is mogelijk wanneer er op de actieve vrachtlijst achter een vrachtaanbieding een knop staat in plaats van de naam van de verantwoordelijke persoon. Klik op Toewijzen voor de geselecteerde vracht. Er verschijnt een venster met alle beschikbare collega's. Na selecteren van de juiste medewerker wordt deze automatisch toegewezen aan de vracht.

Hoe vind ik al mijn vrachten?

Dankzij de optie voor het toewijzen van collega's is het hierdoor mogelijk in de lijst te filteren wie er verantwoordelijk is voor welke vrachten. Door de juiste filters toe te passen zijn uw eigen vrachten snel en makkelijk te vinden.

 • Gebruik de zoekmachine:
 1. vul uw naam (of van uw collega) en achternaam in (of beide);
 2. wacht op resultaten - daarna zal de lijst van vrachten waar de naam van de betreffende persoon verantwoordelijk voor is
 • of via de Filter mogelijkheid:
 1. er opent zich een nieuw venster,
 2. klik op de kleine pijl onder het kopje Verantwoordelijk persoon,
 3. selecteer de juiste persoon van de keuzelijst (of gebruik de Zonder eigenaar optie),
 4. klik Toon resultaten,
 5. gelijk aan de zoekmachine de resultaten zullen vertoont worden na elke seconden.

Samenvatting

Toewijzen van vrachten naar uzelf of een collega:

 • verbeter van workflow binnen het bedrijf, zeker wanneer er meerdere collega's gebruikmaken van Trans;
 • verbetering van samenwerking met vervoerders, wanneer deze partij geïnteresseerd is in de vracht er altijd direct contact is met de juiste persoon verantwoordelijk voor de vracht;
 • stel u in staat de vrachtenlijst te filteren op verantwoordelijke personen;
 • geeft nog beter inzicht in wat er op dit moment gebeurd in het bedrijf; de vrachtenlijst geeft op een transparante manier weer welke medewerker waarvoor verantwoordelijk is.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)