TfC Vrachten

bijgewerkt 29/7/21 door Agata

Op het nieuwe logistieke platform Trans.eu kunt u ladingen zoeken op een manier die u kent uit de oudere versie van de tool, namelijk op de Vrachtenbeurs. Maar daar houdt het niet op. In de module Vracht vindt u vrachtvoorstellen, die ook verschillen in de manier waarop ze onderhandelen en transacties afsluiten. Leer ze allemaal kennen en haal het meeste uit het platform.

Welke aanbiedingen vind je op de vrachtlijst?

In de Vrachtmodule vindt u verschillende vrachtaanbiedingen, u kunt zelf beslissen of u de aanbieding direct accepteert of onderhandelt over het tarief.

• In de Koop nu-modus kunt u het aanbod onmiddellijk accepteren door op de knop Accepteren te klikken. Als u de taak niet kunt voltooien, klikt u op Niet deze keer knop.

• Bij prijsopgaven kunt u onderhandelingen beginnen door uw prijsvoorstel in het onderhandelingsvenster in te voeren. U kunt dergelijke aanbiedingen ook onmiddellijk accepteren of ervoor kiezen ze niet te accepteren door op Niet deze keer knop te klikken.

• Als u besluit te onderhandelen, voert u uw tarief in het veld "Tarief" in en selecteert u de knop "Onderhandelen" om uw voorstel naar de contractant te sturen.

• Het SmartMatch-voorstel betekent dat het aanbod is afgestemd op een algoritme dat uw bedrijfs- en wagenparkgegevens heeft geanalyseerd.

U kunt een dergelijk aanbod onderhandelen, accepteren of afwijzen (door de optie "Niet geïnteresseerd" aan te vinken) de redenen aangeven. Hierdoor worden vervolgvoorstellen beter op uw bedrijf afgestemd.

• Aanbiedingen zonder een bepaalde prijs - het is een teken dat de aannemer op uw aanbieding wacht.

Hoe onderhandelen over aanbiedingen?

• Lees meer over de details van de aanbieding - alle informatie is op één plek te vinden, op de volgende tabbladen.

Voer uw vrachttarief in en stuur het naar de aannemer,

De status Wachten op acceptatie betekent dat de aannemer uw offerte heeft ontvangen. Wacht op zijn antwoord.

Als hij besluit te onderhandelen, zie je zijn suggestie in de vrachtvensters. Analyseer indien nodig de onderhandelingsgeschiedenis en specificeer de details van de regelingen met behulp van de messenger.

Als het voorstel van de klant bij u past, accepteer dan de vracht.

De status Wachten op acceptatie betekent dat de aannemer uw reactie heeft ontvangen.

Het wijzigen van de status naar geaccepteerd betekent dat de aannemer de transactie definitief heeft goedgekeurd.

Nu kan hij rechtstreeks vanaf het Platform een ​​transportopdracht geven.

Vracht filtering

U heeft de mogelijkheid om vracht te filteren. Selecteer hiervoor de module Vracht, ga naar het tabblad ontvangen, selecteer de filteropties en vul de criteria in waarin u geïnteresseerd bent, en bevestig met de knop toon resultaten

De filteroptie vracht is ook beschikbaar op het tabblad Archief.