TfF Verzonden vrachten

bijgewerkt 29/7/21 door Ania

De nieuwe versie van de door Trans geïntroduceerde modules gaan niet alleen systematisch te werk, maar ook zorgen voor een snel overzicht in de huidige status van al uw vracht waaronder ontvangen vracht die op de beurs is gepubliceerd. Informatie over wat opdrachten vereisen, verdere onderhoud, of om samen te werken met de vervoerder module, dit alles kan u vrachten ontvangen vinden.

Hoe werk de module verzonden vrachten?

Verzonden vrachten is een plek waar u toegang heeft tot al uw aanbiedingen van transport. Eén blik is genoeg om te zien in welke status uw aanbiedingen zich bevinden.

Het toevoegen van een nieuwe vracht.

Begin met het toevoegen van vracht. Vul de vereiste informatie in voor het vinden van vervoerders. Selecteer de wijze van publicatie. Als vracht overeenkomt met een van uw vaste routes kunt u deze publiceren met dezelfde voorwaarden. In andere gevallen kunt u kiezen voor suggesties van vervoerders gegeven door het platform of kunt u direct publiceren naar de vrachtenbeurs.

Kies naar wie u de vracht publiceert. De eerste optie is naar een groep vervoerders. U kunt ze samenstellen in de module Aannemers. Als u geen vaste vervoerders heeft dan kunt u gebruik maken van het algoritme. Uw vracht zal aangeboden worden aan vervoerders die het beste overeenkomen met de vracht parameters. De derde optie is de aanbieding direct publiceren naar de vrachtenbeurs. De vracht zal publiek worden gesteld en hier zult u ook kunnen onderhandelen over de vracht.

Selecteer vervoerders en geef prijs plus de vervaldatum op van de aanbieding. Publiceer de vracht en wacht op de reactie van de vervoerders. Alle aanbiedingen en hun statussen kunnen worden gevonden op een plaats.

Onderhandelingen met de Vervoerder

  1. Aanbiedingen kunnen worden geweigerd, aanvaard of onderhand. U heeft toegang tot de volledige geschiedenis van de onderhandelingen door op het informatie pictogram te klikken
  2. U kunt een aanbieding ook annuleren of kopiëren en opnieuw publiceren.
  3. Wanneer u een prijs overeengekomen bent met een vervoerder kunt u de aanbieding verder afhandelen in de module Verzonden Vrachten.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)