Nieuwe filter beschikbaar na klikken op "MEER FILTERS"

bijgewerkt 29/7/21 door Diana

Nieuwe filter beschikbaar na klikken op "MEER FILTERS"

• Nieuwe filteropties gebruik je het menu aan de linkerkant, selecteer de "Uitwisseling" module naast "Voertuig op de beurs", en klik op "MEER FILTERS". Met het menu in de balkstructuur opgerold, selecteert u de module "Uitwisseling" naast de lijst, selecteert u "Voertuig op de beurs" en klikt u op "MEER FILTERS".

Tabbladen beheren

Het is mogelijk om namen te geven aan het tabblad voor ladingen. Hoe is dit opgelost? U heeft lange tijd bepaalde filterparameters onder elke gewenste naam kunnen opslaan. Momenteel, door uitwisselingsaanbiedingen te filteren met behulp van een van de dan opgeslagen filters, zal de naam van het tabblad overeenkomen met de naam van het opgeslagen filter. Om uw tabblad een naam te geven, slaat u de filtersets op onder de juiste namen

• Klik op "Opslaan" door de juiste filterparameters in de benedenhoek in te stellen.
  • Gebruik een van de opgeslagen filters en klik op "Zoeken" door de lijst met ladingen uitwisselingslijst in de vervolgkeuzelijst te filteren.
  • De naam opgeslagen filter zal worden overgenomen op het tabblad wat zich hierbij opent.

Verborgen aanbiedingen filter

Op Trans.eu Platform is het al geruime tijd mogelijk om de samenwerking met Aannemer te schorsen. U heeft al de mogelijkheid om aanbiedingen te filteren van Aannemers met wie uw bedrijf niet meer werkt.

Belangrijk: Aanbiedingen zijn verborgen wanneer deze gepubliceerd worden door bedrijven waarbij samenwerking is geschorst. Om ze zichtbaar te maken kunt u ze in de filterbox de optie "Verborgen weergeven" selecteren
  • Met de "MEER FILTERS" optie, selecteer "Verborgen weergeven" optie en klik "Zoeken"
  • Nadat u op zoeken heeft geklikt, aanbiedingen van bedrijven waarbij de samenwerking is geschorst verschijnen in de lijst op de ladingen op de beurs De namen van deze bedrijven zullen rood blijven.

Bewerken van een geselecteerde parameter

Door filters toe te passen op de aanbiedingslijst op de uitwisseling kunt u specifieke parameters die zichtbaar zijn in de zoekresultaten bovenaan in de vorm van blauwe labels. Nu kunt u elk label bewerken door hierop te klikken.

• Geselecteerde filter parameters zullen zichtbaar zijn als blue labels. Klik op het juiste label om deze te bewerken.
  • Bewerk de geselecteerde parameter en klik op "Zoeken"
Onthou! Om een parameter te verwijderen klikt u op het kruisje naast de te verwijderen label
  • Om een specifieke parameter te verwijderen, klikt u op het "kruisje" op het blauwe label.