Nieuwe navigatieblak

bijgewerkt 10/8/21 door Szczepan

We hebben een geoptimaliseerde manier om het Trans.eu platform menu te navigeren. Door het uitschuifbare zijmenu is het mogelijk uw werkblad te vergroten. Deze functie past het zichtsveld van het platform aan de behoefte van de gebruiker aan.

In de linkerhoek van het scherm staat in plaats van de volledige naam van de productlijn alleen nog de kleur behorende bij de opgegeven productlijn samen met de menuknop.

De kleuren voor de productlijnen
Blauw - Trans for Carriers - Voor vervoerders
Oranje - Trans for Forwarders - Voor expediteurs
Groen - Trans for Schippers - Voor verladers

Door gebruik te maken van de menuknop kunt u het zijmenu te voorschijn halen of verbergen. Het zijmenu verbergen geeft u de vrijheid een overzichtelijk werkblad te krijgen door meer ruimte toe te voegen. Meer ruimte voor het inzien van opdrachten of voor vensters van de messenger.

• Wanneer het menu zichtbaar is, zijn alle vorige menu functies beschikbaar in het zijmenu.
  • Als het menu verborgen is, zijn de hoofdfuncties beschikbaar in de bovenste menubalk. In de tab Meer zijn de andere functies beschikbaar.

Voor nieuwe gebruikers van het platform, het zijmenu is standaard verborgen.