Online contract

bijgewerkt 3/8/21 door Krzysztof

Waarom een online contract?

Het Trans.eu Platform is meer dan alleen een vrachtbeurs Het geeft u de mogelijkheid nieuwe interessante en veilige samenwerkingsvoorstellen te ontvangen. Om het platform volledig te kunnen gebruiken moet u eerst het online contract accepteren.

Wat krijgt u er voor terug?

  1. De mogelijkheid vracht voorstellen te ontvangen direct van betrouwbare Verladers en Expediteurs,
  2. Mogelijkheid tot vaste samenwerking met betrouwbare aannemers,
  3. Mogelijkheid om direct vrachten te verkrijgen door middel van een speciaal algoritme van het Platform (SmartMatch) die automatisch aanbiedingen op maat toe zend.

Waarom is dit belangrijk?

De online overeenkomst verhoogt uw veiligheid op het platform. Zo kunt u onder andere vaste samenwerkingen aangaan met partners die u vertrouwt.

Wat kost dit?

Veranderen naar een online contract is helemaal gratis. De prijs voor het gebruik van de vrachtbeurs veranderd ook niet. We brengen alleen kleine vergoedingen in rekening voor het accepteren van sommige vrachtvoorstellen welke in de oude versie van het Platform uw bedrijf niet zouden hebben bereikt.

Hoe werkt het?

Ten eerste het is eerlijker, alle toeslagen worden alleen in rekening gebracht als uw bedrijf voordeel haalt uit de nieuwe functionaliteiten. Hierdoor maakt u een transactie op de vrachtbeurs zonder extra kosten. Wanneer u verzonden vracht accepteert bijvoorbeeld via het SmartMatch algoritme dan zal er een toeslag voor een succesvolle transactie in rekening worden gebracht, geheel transparant. De micropayment prijslijst kunt u hier vinden. Een overzicht van alle berekende micropayments kunt u vinden in de "Facturering" tab op het Trans.eu Platform

Micropayments worden niet in rekening gebracht op de vrachtbeurs. Er zijn geen toeslagen voor het gebruik van de beurs.


Heeft de leerstof geholpen?

UP!
Powered by HelpDocs (opens in a new tab)