TFC Opdrachten Vervoerder

bijgewerkt 4/2/21 door Ania

Het Trans eu-platform is een uitgebreide tool die u kunt gebruiken om uw werk uit te voeren. Plaats aanbiedingen, keur transacties goed en voer opdrachten uit en, nadat ze zijn voltooid, evalueert u uw aannemers - allemaal op één plek.

Als de transactie op het platform is afgerond, wordt automatisch een opdracht gegenereerd met betrekking tot de gegeven transactie in de module "Opdrachten".

Hoe om te gaan met opdrachten op het Trans.eu-platform als aannemer.

Stap 1

• Selecteer in het menu aan de linkerkant de module "Opdrachten" en kies vervolgens het tabblad ontvangen.
  • Selecteer een opdracht uit de lijst - zie het venster ernaast voor details.
  • De status "In afwachting van voorwaarden" betekent dat de Klant de voorwaarden van de bestelling nog niet heeft verzonden.

Stap 2

• De status "Voorwaarden bevestigen" betekent dat uw klant u de voorwaarden van de bestelling heeft gestuurd, klik op de groene knop en "Zie voorwaarden"

Stap 3

• Lees de voorwaarden van de bestelling, u kunt de voorwaarden afwijzen of bevestigen.

Stap 4

• Als u de voorwaarden bevestigt, vul dan de details van de bestelling in.
  • Met de groene knop "Voertuig en bestuurder toevoegen".

• Selecteer het voertuig en de chauffeur om de bestelling uit te voeren.
  • Ook selecteert u hier uw telematica indien gevraagd.
  • Hierna kunt u voertuig en chauffeur opslaan.

Stap 5

• De opdracht is bevestigd.
  • De status "Gereed" betekent dat de order is voorbereid en wacht op uitvoering.

Nieuw
  • In de geaccepteerde volgorde hebben we de optie toegevoegd om het voertuig en de bestuurder te bewerken met de optie "Meer"
  • Selecteer in de lijst de optie wijzig gegevens van voertuig en chauffeur en sla de wijzigingen op

Stap 6

• De status "In uitvoering" informeert u over het begin van de opdracht.

Stap 7

• De status "Wachten op bevestiging" betekent dat de tijd om de opdracht af te ronden is verstreken (datum en tijd van lossen is verstreken). Uw aannemer dient te bevestigen dat de taak is voltooid op het Platform.

Stap 8

• Status "Voltooid" - het is een teken dat uw klant de voltooiing van de taak heeft bevestigd.

Stap 9

• Een extra optie is beschikbaar onder het pictogram "Meer": Exporteren naar PDF, bijlage toevoegen, kosten toevoegen, bestelling annuleren.

Elke afgesloten transactie op het platform en elke aanvaarde vracht geeft de mogelijkheid om een ​​beoordeling uit te voeren aan de aannemer na het voltooien van de bestelling - meer informatie over hoe het evaluatiesysteem werkt op het nieuwe platform is te vinden hier.

Intelligente lijst in de Opdrachtmodule

U kunt de lijst in de Opdrachtmodule beheren.

• gebruik de optie met drie stippen om de optie in te schakelen en de tabellen aan uw voorkeuren aan te passen
  • we hebben de optie toegevoegd om een ​​tabel op te nemen voor de optie "Voertuig en bestuurder"