Stel de status in op de messenger

bijgewerkt 2/8/21 door Ania

Op vakantie? Of veranderen van het telefoonnummer zijn een aantal voorbeelden van situaties waarbij het instellen van een status op de messenger nuttig kan zijn. Deze simpele oplossing stelt u in staat om snel de Trans community op de hoogte kan stellen. #welistenanddo, daarom hebben wij dit toegevoegd aan het nieuwe Trans.eu platform.

U heeft bij ons aangegeven dat dit een hoge prioriteit had en u heeft nu de optie om een korte beschrijving (tot 100 tekens) toe te voegen aan de messenger.

Hoe stelt u de beschrijving in op de messenger?

1. klik op de avatar in de rechterbovenhoek en selecteer de optie 'Beschrijving instellen in de Messenger';
  1. voeg een beschrijving toe en bevestig;

Hoe verander ik de beschrijving op de messenger?

1. klik op de avatar en dan op de eerder ingestelde status;
  1. verwijder de inhoud van de vorige status en voeg een nieuwe status in en klik op Opslaan;
  1. u kunt de status zo vaak veranderen als u wilt.