Messenger chat balk

bijgewerkt 2/8/21 door Krzysztof

Waar is de messenger balk voor?

Dit is een nieuwe functie van het Trans.eu-platform die het eenvoudiger maakt om meerdere chats tegelijkertijd aan te bieden en te beheren. Wanneer u een ander chatvenster opent, verschijnen hun miniaturen op de balk onder aan het scherm. Je zult ook zien in welke context ze betrekking hebben.

Naast de miniaturen maak het niet uit hoeveel gesprekken er zijn het gesprek management icoon verschijnt.

Het gesprek management icoon is handig in ten minste 2 situaties:

1. Wanneer u alle gespreksvensters tegelijk wilt sluiten.
  2. Wanneer u een hoop gesprekken open heeft en u wilt in een overzichtelijke manier weten of er nieuwe antwoorden zijn van uw contacten. De messenger balk is behendig en past zich aan de resolutie aan van uw computerscherm. Als er te veel gesprekken zijn om goed zichtbaar te zijn op de balk dan zal er een snel lijst gemaakt worden.

Meldingen

De messenger balk zal u informeren over nieuwe berichten in bestaande gesprekken.

1. Als het gespreksminiatuur zichtbaar is de balk zal de avatar van de persoon blauw worden.
  2. Als een gesprek gepind is aan de lijst zal zowel het gesprek management icoon en het gesprek in de lijst blauw knipperen. U zal ook een fragment van het laatste bericht zien in de gesprekken lijst.

Melding instellingen

u kunt beslissen hoe u informatie over de nieuwste berichten wilt krijgen en welke kant nieuwe chatvensters verschijnen. Hiervoor:

• Klik op uw avatar in de rechterboven hoek van het scherm
  • ga naar het instellingen tabblad
  • selecteer "Messenger".

Kies of u wil dat nieuwe chatvensters verschijnen van de linker of de rechterkant

Kies hoe u informatie wilt krijgen van een nieuw bericht:

Deze instelling is van toepassing op nieuwe gesprekken die nog niet op de messenger balk worden weergegeven. Informatie over een nieuw bericht voor een lopend gesprek woedt altijd weergegeven op de werkbalk.