De procedure voor het openen van chatvensters in de messenger

bijgewerkt 2/8/21 door Szczepan

How wordt de standaard messenger geopend?

Nadat u de messenger heeft opgestart opent deze zich in een nieuw venster.

Als u deze instellingen wilt veranderen;

Klik op uw avatar en kies de optie instellingen,

1. In het menu aan de linkerkant selecteert u de messenger en daarna het chatvenster
  2. U kunt beslissen welke standaard instellingen u wilt wanneer u chatvensters opent:
  • In een apart venster
  • In de browser

Na het selecteren van een van deze opties zal het platform opstarten zoals ingesteld.

Pas de manier van werken aan hoe de messenger zou moeten reageren volgens uw voorkeur.