Veel gestelde vragen

bijgewerkt 19/3/21 door Ania

Waarom een nieuw Trans.eu logistiek platform?

Het nieuwe platform bestaat uit drie productlijnen met met tools voor verladers (TfS), expediteurs (TfF) en vervoerders (TfC). Elke productlijn beslaat zowel het specifieke werk van de doelgroep als het automatiseren en managen van het wegvervoer. Het bevat een transportbeurs waardoor beschikbare ladingen en voertuigen aan de Trans.eu-gemeenschap kunnen worden gepubliceerd.

Inloggen in de nieuwe versie van het platform.

Het nieuwe platform is te bereiken via een webbrowser: platform.trans.eu. Om in te loggen heeft u uw huidige TransID nummer en wachtwoord nodig.

Hoe kunt u uw wachtwoord resetten?

Op de website platform.trans.eu onder het inlogscherm staat de "Wachtwoord vergeten?" optie, volg de instructies voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

Welke browser wordt aanbevolen om de nieuwe versie van het platform te gebruiken?

De aan te raden browser is Google Chrome. Wanneer u een oudere versie van Windows, bv XP, gebruikt kunt u gebruik maken van Mozilla Firefox.

Is het mogelijk om met meerdere gebruikers met hetzelfde account van het platform gebruik te maken?

Elke medewerker heeft een eigen TransID nodig zonder bijkomende kosten.

Zal de contact lijst te zien zijn op het nieuwe platform?

Op het nieuwe platform zal een ongewijzigde lijst te zien van de contacten.

Staan op het nieuwe platform ook de oude beoordelingen en opmerkingen van het bedrijf?

Ja, wanneer u op het nieuwe platform inlogt zullen alle beoordelingen en opmerkingen te zien zijn.

Wat zijn de grootste voordelen van het nieuwe Trans.eu platform?

The grootste voordelen van het Trans.eu platform:

• snellere vrachtenbeurs - aanbiedingen zijn direct te zien
  • een vernieuwd beoordelingssysteem - na elke transactie kunt u een beoordeling maken
  • de mogelijkheid aanbiedingen met meerdere opbouw types te maken
  • vrachten zoeken in geselecteerde regio's
  • het aanbieden van een voertuig in een geselecteerde omgeving

Wat zijn de nieuwe functionaliteiten van het platform die niet beschikbaar waren in de geïnstalleerde versie?

We hebben de onderstaande functies verwerkt in de nieuwe versie:

De lijst van nieuwe functies zal systematisch worden uitgebreid

Moet ik een nieuw contract hebben om het oude platform te gebruiken?

Nee. De gebruiker mag van het nieuwe platform gebruik maken onder het huidige contract en gebruik maken van alle functies zonder restricties. Het enige verschil is het eventueel accepteren van voorwaarde voor optionele diensten, d.w.z. micropayments.

Wat zijn de kosten van het nieuwe platform?

Toegang tot het platform kost 109 euro excl BTW per maand. U heeft dan toegang to de transportbeurs, aanbieden van vrachten en voertuigen, de Trans.eu gemeenschap en het maken van transacties.

Additionele kosten vanwege micropayments zijn gekoppeld aan nieuwe diensten die het beheer van wegtransport automatiseren. De prijslijst vindt u HIER.

Wat is micropayment?

De vergoeding in rekening gebracht door de Trans.eu platform administrator voor de afgeronde transactie. De volledige prijslijst is te krijgen via www.trans.eu.

De micropayments hebben alleen betrekking op nieuwe non-beurs diensten, de volledige operatie op de transportbeurs wordt uitgevoerd onder het bestaande abonnement en zijn er geen extra kosten.

Betekent het gebruik van het nieuwe platform een verandering van de prijs?

Voor het gebruik van de nieuwe versie van het platform zal de gepubliceerde prijs gehanteerd worden.

Additionele kosten komen voort uit diensten die beschikbaar zijn buiten de transportbeurs, d.w.z. micropayments. Meer informatie hierover op www.trans.eu.