Veranderingen in de beoordeling en referentie module

bijgewerkt 2/8/21 door Ania

We blijven aan het nieuwe Trans.eu-platform ontwikkelen en hebben, naar suggesties van onze gebruikers, wijzigingen aangebracht in de beoordelings- en referentiemodule. Om uw werk gemakkelijker te maken hebben we alle benodigde informatie toegevoegd aan de beoordelingslijst.

Hoe checkt u welke medewerker de transactie heeft afgesloten?

• Selecteer de Beoordeling en Referentie module vanuit de linker menubalk.
  • In de tabel hebben we een kolom toegevoegd genaamd "Verantwoordelijke persoon" d.w.z. een medewerker in uw bedrijf die de transactie of vracht heeft geaccepteerd.

• Om te helpen met zoeken hebben we de optie om te filteren op verantwoordelijk persoon.
  • Selecteer de persoon in de filters en bevestig met de groene knop "Toon resultaten"

Hoe checkt u met wie de transactie was afgesloten?

• Selecteer de module Beoordelingen en verwijzingen in het menu aan de linkerkant
  • In de tabel hebben we de kolom 'Aannemers' toegevoegd, waarin we informatie vinden over het bedrijf en de voor- en achternaam van de medewerker die de transactie met ons heeft gesloten.

Hoe vraagt u een aannemer voor een beoordeling

Verstuur een bericht naar de aannemer direct via de messenger met de gegevens van de aanbieding. Op deze manier hoeft de aannemer niet te zoeken in zijn lijst. Check hier op welke twee manieren dit kan doen.

1. Optie
  • kopieer het aanbiedingsnummer

• klik op het gesprekswolk icoon om een gespreksvenster te openen
  • plak het aanbiedingsnummer in het gespreksvenster

Dankzij het verstuurde nummer kan de aannemer zoeken voor de juiste aanbieding en heeft gelijk de mogelijkheid een beoordeling te geven.

Wat moet de aannemer doen om een beoordeling te geven?

• In de module Beoordelingen en Referenties kunt u in het zoekveld het aanbiedingsnummer plakken dat u ontvangen heeft
  • De aanbieding waarvoor een beoordeling is gevraagd verschijnt in de lijst
  • Vanuit hier kunt u een beoordeling maken

1. Optie
  • klik op de geselecteerde rij van een willekeurige aanbieding
  • aan de rechterkant ziet u de details van de aanbieding. Kopier de link uit de adresbalk van de browser

• klik op het gesprekswolk icoon om een gespreksvenster te openen
  • plak de link en verstuur het bericht

Wat moet de aannemer doen om een beoordeling te geven?

• Doot te klikken op de link wordt de aanemer direct naar de aanbieding gestuurd voor wie de beoodeling was bedoeld.
  • Vanuit hier kunt u een beoordeling geven